26 Ekim 2011 Çarşamba

Türkiye Belediyeler Birliği Uzman Alım İlanı

. 26 Ekim 2011 Çarşamba

Türkiye Belediyeler Birliği Uzman Alım İlanı

Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) faaliyet alanlarında uzman statüsünde çalıştırılmak üzere, Türkiye İş Kurumu aracılığı ile aşağıda nitelikleri belirtilen sayıda toplam 11 adet personel alınacaktır.


Fakülte AdıBölüm AdıAlınacak Personel Sayısıİstenilen Dil
Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İktisat ve İşletme FakültesiBütün Bölümleri6İngilizce
Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile İktisat ve İşletme FakültesiBütün Bölümleri1Arapça
İletişim FakültesiBasın ve Yayın/ Gazetecilik Bölümü1İngilizce
İletişim FakültesiRadyo Televizyon Sinema Bölümü1İngilizce
Edebiyat FakültesiBilgi ve Belge Yönetimi Bölümü1İngilizce
Güzel Sanatlar FakültesiGrafik Bölümü1İngilizce

AÇIKLAMALAR
1- Adaylardan istenilen yabancı dil düzeyi en az C seviyesi KPDS veya buna denk kabul edilen belgeye sahip olmaları şart olup, ikinci dil olarak Fransızca bilmesi tercih sebebi olarak dikkate alınacaktır.
2- İletişim Fakültesi mezunu adayların gazete/dergi/ajans/televizyon vb medya kuruluşlarında en az bir yıl gazetecilik deneyimine (haber-fotoğraf) sahip olması tercih sebebidir.
3- Türkiye İş Kurumu, yukarıdaki şartları sağlayan adaylardan TBB’ ye bildirdiği adaylar, TBB tarafından mülakata tabi tutulacak olup, başarılı olan adaylar alınacaktır.
4- Söz konusu niteliklere sahip personele aylık (diğer ikramiye ve sosyal haklar hariç) brüt 2.854,20 TL, net 2.103,06 TL ücret ödenecektir.
5- TBB’nin görevleri arasında belediyelerin kardeş şehir ilişkilerine aracılık etmek, başka ülkelerin yerel yönetimleri ve yerel yönetim örgütleriyle işbirliği yapmak ve ortak projeler gerçekleştirmek, belediyelere rehberlik etmek, belediyelerle ilgili kitap, dergi, bülten vb. basılı materyal yayımlamak, eğitim amaçlı internet üzerinden yayın yapmakta yer almaktadır. Bu kapsamda uzman personelin yurtdışı imkânları da olabilmektedir.
İlgilenen adayların 10/11/2011 tarihine kadar Türkiye İş Kurumunun en yakın şubelerine müracaat etmeleri veya www.iskur.gov.tr web adresinde müracaatlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar