3 Ekim 2011 Pazartesi

Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS) 9 Ekim 2011'de

. 3 Ekim 2011 Pazartesi


2011-Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınıvı (ÜDS) Sonbahar Dönemi 9 Ekim Pazar günü yapılacak. ÖSYM’nin yaptığı açıklamaya göre, adaylar Sınava Giriş Belgelerini ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.tr internet adresinden edinecekler.

Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacak. Adayların belgelerin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurması gerekiyor. Belgenin arka yüzünde herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalı. Sınava Giriş Belgesi’ni yanında bulundurmayanlar sınava alınmayacak. Fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesi olarak sadece Nüfus Cüzdanı veya Pasaport kabul edilecek.
Nüfus Cüzdanı’nda fotoğraf ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalı. Üzerinde fotoğraf veya T.C. Kimlik Numarası bulunmayan nüfus cüzdanları ile geçerlilik süresi bitmiş pasaport kabul edilmeyecek. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacak. ÖSYM açıklamasında ayrıca adayların, sınava girecekleri binayı daha önce görmeleri gerektiğini de hatırlattı.


kpss2012.net
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar