11 Kasım 2011 Cuma

Fenerbahçe Fenerium Bayilik Franchise Başvurusu Şartları

. 11 Kasım 2011 Cuma


Fenerium Hakkında

2000 yılı içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübüne mali kaynak sağlamak amacı ile yola çıkarak ortaya çıkan FENERIUM markası 2008 yılı ortasında yaklaşık 7.000 m2 de faaliyet gösteren örnek mağazaları ve satış noktaları ile Fenerbahçe taraftarlarına hizmet veren, Türkiye perakende sektöründe önemli bir yere sahip olan mağazalar zinciri olmuştur.

Sahip olduğumuz 68 örnek mağazanın 36’si İstanbul, 7’i Ankara , 2’si Antalya, 2’si Kocaeli ,3‘ü İzmir’de bulunmaktadır. Diğer illerimizde bulunan Fenerium mağazalarımız ise Aydın Merkez, Aydın Söke, Manisa, Mersin, Bursa, Adana, Kayseri, Diyarbakır, Denizli, Lüleburgaz, Elazığ, Samsun, Gaziantep ve Sakarya‘da 2 adet olarak faaliyet göstermektedir. Yurtdışında ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Girne, Lefkoşe ve Gazi Magosa'da olmak üzere 3 adet Fenerium mağazamız bulunmaktadır. Bir adet gezici TIR da tüm yurt genelinde hizmet vermektedir. Bu mağazalar ile Fenerium ‘un ulaştığı toplam satış alanımız 8.000 m2'yi geçmiştir.

66. mağaza olarak kabul edilen sanal Fenerium mağazamız www.fenerium.com.tr adresi üzerinden Türkiye ve yurt dışında yaşayan tüm taraftarlarımıza hizmet sunmaktadır. Özellikle yurt dışında yaşayan taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği sanal Fenerium mağazamız yurt içinde de önemli bir satış performansı yakalamıştır. Oluşturulan bu perakende ağı sayesinde Fenerbahçe taraftarının Fenerbahçe lisanslı ürünleri ile daha kolay buluşması sağlanmış ve Fenerium’un bir mağaza ismi olmaktan çok bir marka olarak algılanması gerçekleştirilmiştir.Bu sayede Türkiye perakende sektöründe kısa zamanda önemli bir yer edinmiştir.

Perakendecilik detaylardan oluşur, bu anlamda Fenerium, ürün tasarımından mağaza mimarisine , personel eğitiminden fiyat politikasına kadar bir çok detayı ayrıntılı olarak planlayarak taraftarımıza mükemmel müşteri hizmeti sunmak yönünde çalışmalar yapmıştır.

Başvuru için;

Fenerbahçe Spor Kulübü birimleri ile ilgili sorularınız için lütfen aşağıdaki numaraları arayınız
Fenerbahçe Kart : 0 216 542 18 91
Fenercell : 444 0 907
Fenerium Bayilik Başvurusu : 0 216 542 17 00
Fenerium İş Başvurusu : 0 216 542 17 00

http://www.fenerium.com.tr



Kaynak : magaza.fenerium.com.tr
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar