2 Ocak 2012 Pazartesi

2012 Yılbaşı Seda Sayan Nerede Hangi Kanalda Otelde Sahne Aldı

. 2 Ocak 2012 Pazartesi

Seda Sayan, Fatih Ürek ve Hasan Yıldırım’ın sahne alacağı programı ve özel mönüleri ile WOW İstanbul Hotels & Convention Center bu yıl da yılbaşı eğlencesini yaşamak isteyenlerin tek tercihi olacak.

WOW İstanbul Hotels & Convention Center’ın sahne alacağı görkemli balo salonunda yapılacak 2012 yılbaşı programında konuklar müzik ziyafeti yanında, göz kamaştırıcı bir ihtişam ile eğlencenin buluşmasına tanıklık edecek.






WOW İstanbul’da eğlence yılbaşı kokteyli ile başlayacak. Türk müziğinin en hızlı çıkış yapan genç sanatçısı Hasan Yıldırım sahne alacak. Türk pop ve fantezi müziğinin en önemli iki ismi Seda Sayan ve Fatih Ürek muhteşem repertuarları ve eğlenceli sahne showları ile sevenlerine hatıralardan silinmeyecek bir gece yaşatacak. Türk müziğinin en önemli üç sanatçısını bir araya getiren eğlenceli ve müzik dolu gece 2012 yılının en çok ses getiren programı olacak.

Yeni yıl kokteyli sonrasında başlayacak gala yemeği mezeler, ara sıcaklar, özel et spesiyali, sürpriz yılbaşı tatlısı, meyve, limitsiz yerli içki gibi çok çeşitli ve leziz tatlarla devam edecek ve geleneksel çorba servisi ile sona erecek.

Kusursuz hizmet anlayışı ile konforun adresleri olan WOW İstanbul Hotel ve WOW Airport Hotel’de gala gecesine katılacak konuklar için özel fiyatlarla konaklama imkanı sağlanıyor. 2012’nin ilk sabahında zengin açık büfesi ile brunch keyfi yeni yılın ilk gününe ayrı bir renk katacak.

Çocuklara özel parti

WOW İstanbul Hotels & Convention Center’da çocuklarda yeni yılı kendileri için hazırlanan parti ile kutlayacaklar. Özel sürprizler ve çocukların en favori yemeklerinden oluşan mönü ile yeni yıla küçük konuklarda eğlenerek girecekler.

Tek ödeme yanında kredi kartına taksit avantajının da sağlandığı yılbaşı programı ile ilgili bilgi ve rezervasyon için 0 212 444 0 969 numaralı telefondan bilgi alınabilir.
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar