28 Ocak 2012 Cumartesi

Dünyanın En İyi Kış Spa Otelleri

. 28 Ocak 2012 Cumartesi

Kış tatili dediğinizde aklınıza neler gelir.Kayak merkezlerine gitmek,termal otellere gitmek yada spa merkezlerine gitmek…

Eğer tercihiniz spa merkezine gitmekten yana ise,işte size dünyanın en iyi spa otelleri
Dünyanın en iyi spa otelleri




Canyon Ranch / Florida

Miami kumsallarında bulunan Canyon Ranch, büyük bir alana yayılmış spa ve sağlık servisleri ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlama fırsatı sunmaktadır. Beslenme uzmanları, fizik terapistleri ve lisanslı uzmanları ile burada geçirdiğiniz süre boyunca tüm yorgunluğunuzu ve derdinizi unutacaksınız. Kaslarınızı yumuşatacak masajlardan rahatlamanızı sağlayacak buhar odalarına kadar her türlü lüks Canyon Ranch’de size sunuluyor.

The Ritz-Carlton/ Kapalua

Muhteşem manzarası ile The Ritz-Carlton Kapalua size eşi benzeri görülmemiş bir Hawaii tatili vaat ediyor. Mimarisi ve dekorasyonu ile dahi sizi rahatlatmayı amaçlayan otelde geleneksel spa odalarının yanı sıra lav taşı odası ve çiftlere özel kabinler de bulunuyor. Terapiler geleneksel Hawaii yöntemleriyle yapılıyor. Yani tahmin edebileceğiniz üzere meyveler, çiçekler ve bitkiler bol miktarda kullanılıyor. Hawaii’ye özel bir saf su olan Waihua da zihinlerin ve bedenlerin yorgunluğunu arındırmak için kullanılan malzemeler arasında yer alıyor.

The Plaza Hotel/ New York

Yenilendikten sonra açılan yeni spasıyla The Plaza Hotel, üzümlerin iyileştirici mucizevi etkisini kullanıyor. Tüm misafirlere sunulan organik bitki çayları da oldukça güzel yorumlar alıyor. Otelde üzüm banyosundan üzüm manikürüne kadar pek çok çeşitte hizmet sunuluyor.

St. Barths Hotel Guanahani – Spa/ Fransız Antilleri

Beyaz kumlu sahilleri, ultra lüks hizmeti ve kendine özel konaklama tarzıyla kendini bulacağınız bu otelde 11 adet terapi odası bulunuyor. Bu odalarda klasik Fransız cilt bakımı tekniklerinden dünya masajı menülerine kadar pek çok şekilde hizmet veriliyor. Menüde Tayland, Japonya ve Hint masajları da yer alıyor. Spada geçirilen saatlerin ardından tümü denizi gören odalarda konaklamak, kendinizi muhteşem hissetmenizi sağlayacak.

Aman Resort/ Çin

51 odası ve özel köşkleriyle hizmet veren otelde Ming Hanedanlığı’nın modern bir temsili olan konaklama imkanı sunuyor. Lüks duşları, banyoları, buhar ve masaj odalarıyla insanın dışarı adım atmak istemeyeceği spada rahatlatıcı ve gevşetici tarihi Çin terapileri uygulanıyor. Daha aktif bir arayış içinde olanlar ise yoga derslerine katılıp spor salonunda zaman geçirebiliyor.

Le Couvent des Minimes / Fransa

1613 yılına dayanan bu spa eşsiz manzarasıyla bile sizi rahatlatmaya yetiyor. Spada uygulanan terapilerde bal, limon, lavanta, shea yağı ve daha pek çok rahatlatıcı madde kullanılıyor. Anti-aging terapileri ile yaşlılıktan, geleneksel masajlar ile yorgunluktan arınmak burada gerçekten çok kolay. Otelin sınırları içerisinde yüzme havuzu, tenis kortları, restoran ve Fransız stili odalar bulunuyor.

Brenner’s Park Hotel- Spa/ Almanya

Baden-Baden kasabasının yakınlarındaki ormanın kıyısında bulunan otel eski dünyaya özlem çekenlerin uğrak noktalarından. Bir yüzyıldan daha eskiye dayanan otelde 100 oda bulunuyor ve güzellikten sağlığa kadar geniş bir yelpazede terapiler uygulanıyor. “Lomi lomi” ve “shiatsu” gibi bilinen masajların yanı sıra “vücut işkencesi” isimli sıra dışı uygulamalar da mevcut. Fin hamamı, buhar odaları ve aromatik odalar ile Brenner’s Park Hotel-Spa, sizi yenilemeyi vaat ediyor.

Bushman’s Kloof/ Güney Afrika

Safari denilince akla gelen Güney Afrika, aslında dünyanın en ünlü spalarından birine de ev sahipliği yapmaktadır. Cederberg Dağı’nın eteklerinde bulunan otelde vahşi doğaya şahit olurken bir yandan da spada dinlemek mümkün olacak. Su terapisinden havuzlara kadar oteldeki her uygulamada etraftaki doğadan faydalanılıyor.

Millbrook/ Yeni Zelanda

Bir zamanlar mürver ağacı bahçelerinin bulunduğu Millbrook, şimdi eşsiz bir tatil deneyimi sunuyor. Otelde vücut sıkılaştırıcı, rahatlatıcı ve arındırıcı maskeler, masajlar ve terapiler uygulanıyor.

ITC Mughal/ Hindistan

Hindistan’daki en büyük spa olan ITC Mughal Kaya Kap, hamam kültürünü yaşatan, yağmur duşlarıyla müşterilerini rahatlatan bir resort. Ünlü yapıt Taç Mahal’in yanında bulunan otelde yoga bahçeleri ve kelebek parkı da bulunuyor. Moğol hükümdarlığı’ndan esinlenerek düzenlenmiş bahçeleri ve çeşmeleriyle modern dünyada eski esintiler taşıyor.

Milliyet
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar