2 Şubat 2012 Perşembe

İstanbul Beşiktaş'ta Buz Tutan Gölette Ördekler Mahsur Kaldı

. 2 Şubat 2012 Perşembe

Beşiktaş'taki Yıldız Parkı'nda bulunan ördeklerle dolu gölet buz tuttu. Buz dolu gölette mahsur kalan ördeklere vatandaşlar sahip çıktı.




İstanbul'da birkaç gündür etkili olan kar yağışı ve soğuk havayla birlikte kent adeta dondu. Binaların saçaklarından buz sarkıtları uzanırken, Yıldız Parkı'nda kartpostalları andıran görüntüler oluştu. Parkın içinde bulunan gölet ve süs havuzu ise buz tuttu. Bazı heykellerde de buz sarkıtları oluştu. Buz tutan göletin orta kısmında mahsur kalan ördeklere vatandaşlar sahip çıktı. Göletin buz tutan yerlerini tahtalarla kıran vatandaşlar, ördeklere yol açmaya çalıştı. Muhammet Sarı isimli bir vatandaş "İki gündür gölet buz tuttu. Ördekler mahsur kaldı. Bizde ördekleri kurtarmak için buzları kırıyoruz. Ördeklere ekmek atıyoruz ama evlerine ulaşması için buzları kırıyoruz" dedi.

Öte yandan, Yıldız Parkı'nda ziyaretçilerin görmeye alışık oldukları sincaplar da yine renkli görüntüler oluşturdu. Sokakta yaşayan kedilerin de araçların ön kısmına çıkarak ısınmaya çalıştıkları görüldü.


haberler.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar