13 Şubat 2012 Pazartesi

Oktayustayemektarifleri Fırında Karnabahar Tarifi Nasıl Yapılır

. 13 Şubat 2012 Pazartesi

Karnabaharı istediğiniz büyüklükte bölün. Tuzlu ve birazcık limonlu suda yumuşayıncaya kadar haşlamaya bırakın. Bu arada üstünün sosu için çarliston biberleri temizleyip çok kalın olmaycak şekilde doğrayın. Domatesleri de kabuklarını soyarak doğrayın. Yağı tavaya koyarak önce biberleri sonra domatesleri ilave ederek pişirin. Tuzu ve isteğe göre kırmızı pul biberi de ekleyin. Yumuşamış olan karnabaharları süzün. Fırın borcamına doldurun. Üzerine de hazırladığınız sosu dökerek rendelenmiş kaşarları da üzerine ilave edin. 180-200 derece fırında kaşarlar pembeleşene kadar pişirin. Çok lezzetli bir yemek. Tavsiye ederim. Afiyet olsun.




malzemeler

■1 dal karnabahar
■3-4 adet domates
■3-4 adet çarliston biber
■Rendelenmiş kaşar peyniri
■Tuz ve isteğe göre kırmızı pul biber
■Biraz sıvı yağ.



Kaynak: oktayustayemektarifleri.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar