5 Nisan 2012 Perşembe

Göksun Çam'ın Aziz Yıldırım İçin Çektiği Klip

. 5 Nisan 2012 Perşembe



F.Bahçe taraftarı, başkanına sevgisini göstermek için bu kez de bir klipte buluştu. 2 yaşından 81 yaşına kadar dünyanın her yerinden 600 taraftar, Aziz Yıldırım'a olan sevgisini ve 3 Temmuz'dan bu yana yaşadıkları süreci 3 dakika 37 saniyede anlattı. Daha da ilginci, Başkan Aziz Yıldırım'a destek vermeye gönüllü olan birer Beşiktaşlı ve Trabzonsporlu'nun yanı sıra dört de G.Saraylı taraftar klipte rol aldı. Asbaşkan Ali Koç, 'G.Saray'ın tutumundan rahatsız olan G.Saraylılar da var demişti'. Klibin mimarı ise tanıdık bir isim.

F.BAHÇE'NİN kaçan şampiyonluğu için tribünde ağlaması unutulmayan Göksun Çam, gece gündüz çalışarak 600 kadar taraftarı bu klipte buluşturdu. Tribünde takımı için ağlayan, Silivri'de en önde yürüyen ve Çağlayan'daki tüm davaları takip eden Çam 'Aziz F.Bahçeliler' ismini verdiği klip fikrinin nasıl doğduğunu, klibin nasıl çekildiğini anlattı:

AZİZ, 'MUTLAK GALİP GELEN' DEMEK
'BAŞKANIMIZ Aziz Yıldırım'a onu ne kadar çok sevdiğimizi ve F.Bahçe taraftarının asla ona desteğinden vazgeçmeyeceğini haykırmasının kendisini mutlu edeceğini düşünerek bu video klibi hazırlamaya karar verdim.
HEM başkanımızı mutlu etmek hem de başkanımıza yapılan haksızlıklara karşı mücadelemizden ve direnişimizden asla ödün vermeyeceğimizi herkese göstermek istedim. Bu videoya 'Aziz F.Bahçeliler' isimini verdim, çünkü Aziz, hiçbir yönden mağlup edilemeyen, her işinde mutlak galip gelen demek.
F.BAHÇE taraftarı da bu süreçte başkanı ve kulübü için gösterdiği direnişinde hiçbir yönden mağlup edilemeyeğini gösterdi. Başkanımız yeniden aramıza dönene kadar mücadelemiz ve desteğimiz devam edecektir.'

Yıldırımın klibinde 4 G.Saraylı'BABAMIZ BABAMIZ BABAMIZ'
'Başkan Yıldırım'ın videoyu seyrettiğini ve çok beğendiğini biliyorum. Seyreden taraftarlarımızın da gözyaşı döktüğünü ve herkesin çok etkilendiğini duyuyorum. Özellikle 'babamız...babamız...babamız' bölümünde yüzlerce çocuğun ona haykırması herkesi duygulandırıyor. Volkan Demirel 'Başkan gitti yetim kaldık' demişti. Videoda olan ve olmayan milyonlarca çocuğumuzun gencimizin Aziz Yıldırım'a sevgisinden 'Babamız' diye haykırması dilerim herkesin yüreğine ulaşır ve biz de ona kavuşuruz.
VİDEONUN rakip takım taraftarları üzerinde de duygusal bir etki yaptığını videoya yapılan yorumlar arasında okumak da beni mutlu etti. Çünkü insanlığın ve sevginin rengi yok.'

TIPKI BİR YILDIRIM GİBİ DURUYOR
'Taraftarımız duruşma günlerinde 'Başkanımız nasıl görünüyor, iyi mi?' diye bana soruyor. Herkese aynı cevabı veriyorum; Aziz Yıldırım gibi duruyor. Bu herkese her şeyi anlatabilecek kadar büyük anlamlar içeren yeterli bir tarif. Ve onun bu dik, gururlu, doğruları söyleyen duruşundan biz daha da güç alıyoruz.'


İmza Kraliyet Akademisi
- KLİP, Aziz Yıldırım'ın 'Bu bizimki bir aşk masalı, sevdamız devam ediyor devam edecek. F.Bahçe için canım feda' sözleriyle başlıyor.
- TARAFTARIN, 'Biz bir cümleyi tamamlamak için yaşıyoruz' sözleriyle devam eden klibin son cümlesi 'Cehennem donana kadar Aziz Yıldırım.'
- KLİBİN metnini Feryal Pere yazdı.
- ÇEKİMLERİ Belçika Kraliyet Akademisi Fotoğraf Bölümü mezunu Özgür Kalender gerçekleştirdi.
- FABRİKA çekimi için bir gün Gebze'ye, dağ çekimi için Düzce Topuk Yaylası'na gidildi.
- METİNDEKİ 'Fabrika' kelimesi için fabrikada; 'öğretirken-öğrenirken' için okulda çekim yapıldı.
- ÇEKİMLER 9 iş gününde bitti.
- VİDEODA 2 yaşından 81 yaşına kadar 600 kadar F.Bahçe taraftarı var.
- AZİZ Yıldırım'a destek vermeye gönüllü olan 1 Beşiktaşlı, 1 Trabzonlu ve 4 G.Saraylı da videoda yer aldı.
- KLİPTE yurt dışından Hollanda, Amerika, Kanada, Şangay ve yurt içinden Ankara, Rize, Aydın-Söke Ovası, Erzurum-Palandöken gibi 25 farklı mekan kullanıldı.


(Akşam)
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar