3 Mayıs 2012 Perşembe

Beşiktaş Fenerbahçe Süper Final Muhtemel Kadrolar 11'ler 3 Mayıs

. 3 Mayıs 2012 Perşembe

Beşiktaş ile Fenerbahçe kıran kırana bir derbi maçta karşı karşıya geliyor. 3 Mayıs Perşembe günü Play off süper final şampiyonluk grubu maçında Beşiktaş ile Fenerbahçe seyircisiz(sadece kadın ve çocuklar) maçta İnönü stadında karşılaşacak.

Maçın ilk 11 oyuncuları netleşti. Fenerbahçe Beşiktaş Maçının kadrosu ve ayrıntılar şöyle:

Süper Final maçında dev maç , Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak. İşte muhtemel 11′ler ve Son Haberler ..

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun 4. haftasında ezeli rakipler Beşiktaş Fenerbahçe İnönüde karşı karşıya gelecek. İnönü Stadı’nda saat 20.00′de başlayacak maçı, hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Derbinin olası 11′leri

FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ

MUHTEMEL 11′LER

BEŞİKTAŞ: “Cenk Gönen, Hilbert, İbrahim Toraman, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Ernst, Fernandes, Quaresma, Veli Kavlak, Simao, Almeida.”

FENERBAHÇE: “Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian, Emre Belözoğlu, Stoch, Semih Şentürk.“



STAT: İnönü


SAAT: 20:00


HAKEM: Fırat AYDINUS


YAYIN: Lig Tv

Fenerbahçe Beşiktaş Maç Kadrosu 3 Mayıs 2012,29 nisan Fenerbahçe Beşiktaş Maçının İlk 11 ‘i Oyuncuları , Fenerbahçe Beşiktaş ilk 11’ler Oyuncuları 03.05.2012 , FB BJK Derbi İlk 11 Oyuncuları Maçın Kadrosu 3 Mayıs 2012 , Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Kadroda Kimler Var

Beşiktaş Cephesi :


Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’ndaki ilk 3 maçını da kaybeden Beşiktaş, Fenerbahçe derbisini kazanarak, ilk galibiyetini almak istiyor.


Geride kalan Fenerbahçe maçında hakem Halis Özkahya ile girdiği diyalog nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen kaleci Rüştü Reçber, derbide forma giyemeyecek.


Son 4 lig maçında forma giyemeyen diğer kaleci Cenk Gönen’in de boyun spazmı geçirmesi nedeniyle siyah-beyazlılar, derbi öncesi kalede sıkıntı yaşıyor. Cenk’in sakatlığının geçmemesi durumunda siyah-beyazlıların kalesini genç Umut Kaya koruyacak.


-Almeida’nın cezası bitti-
Spor Toto Süper Lig’in son haftasındaki Kardemir Karabükspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Hugo Almeida’nın cezası bitti.


Beşiktaş’ta sakatlığı süren Necip Uysal ise derbide forma giyemeyecek.


-Muhtemel 11-

Beşiktaş’ın, Fenerbahçe derbisine şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:


“Cenk Gönen, Hilbert, İbrahim Toraman, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Ernst, Fernandes, Quaresma, Veli Kavlak, Simao, Almeida.”


Fenerbahçe Cephesi:


Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda ilk 3 maçını kazanan Fenerbahçe, Beşiktaş derbisinde de kazanarak, 4′te 4 yapmak istiyor.


Süper Final Şampiyonluk Grubu’nda yaptığı ilk 3 maçta Trabzonspor’u 2-0, Galatasaray ve Beşiktaş’ı 2-1′lik skorlarla mağlup eden sarı-lacivertliler, siyah-beyazlı ekibe karşı rövanşta da 3 puanı hedefliyor.


”Sarı Kanaryalar”, Dolmabahçe’den 3 puanla dönerek liderlik koltuğuna oturmanın peşinde koşacak.


-Alex ve Volkan Demirel’in durumu-
Derbi öncesi sarı-lacivertli ekipte kaleci Volkan Demirel ile kaptan Alex’in durumları belirsizliğini koruyor.


Siyah-beyazlı ekiple Kadıköy’de yapılan maçta dizine aldığı darbeyle sakatlık geçiren ve derbinin rövanşı için oynaması zor görünen kaleci Volkan forma giyemeyebilir.


Galatasaray maçında sakatlandıktan sonra Ziraat Türkiye Kupası’nda ve Beşiktaş’a karşı Kadıköy’de forma giyemeyen, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren kaptan Alex’in durumu da henüz netlik kazanmadı.


Sakatlığı nedeniyle tedavisi devam eden Moussa Sow da Beşiktaş karşısında takımdaki yerini yine alamayacak.


-Muhtemel 11-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş’a karşı Kadıköy’de sahaya sürdüğü 11 kişilik kadroda sadecekalede değişiklik yapacak.


Fenerbahçe’nin muhtemel 11′i şöyle:


“Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian, Emre Belözoğlu, Stoch, Semih Şentürk.”


derszamani.net
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar