31 Mayıs 2012 Perşembe

Çine Feride Raşit Kalkan İlköğretim Okulu Öğrencileri Mezuniyet Balosunda Coştu

. 31 Mayıs 2012 Perşembe


Mezuniyet gecesinde coştular

Tarih : 31.05.2012 14:19

Çine Feride Raşit Kalkan İlköğretim Okulu “Mezuniyet Töreni” ve “Yıl Sonu Gecesi” düzenledi.

Okul Bahçesinde düzenlenen törene Çine Asliye Ceza Hâkimi Mahmut Bilgen, Çine Askerlik Şubesi Daire Başkanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Cuma Ali Nacak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümtaz Avcı, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Okul müdürü Metin Uyar “19 Eylül 2011 tarihinde başlayan 2011/2012 Öğretim yılının sonuna gelmiş durumdayız. Bahtiyarız ki, bu öğretim yılını da çok ciddi bir sorunla karşılaşmadan 2 müdür yardımcısı, 33 öğretmenimiz, 2 personelimiz ve 676 öğrencimizle gelecek yıllara daha bir azimli, daha bir istekli başlayabilmek amacıyla kapatıyoruz” dedi.

Öğrencilere öğütler veren Uyar, “Tüm yaşam süreci içerisinde sürekli okuyun, kendinizi çağın gerisinde bırakmayın. İlmin en doğru yol olduğu bilincinde olun. Kendinizle ve başkalarıyla yarışın, kendi mutluluğunuzla yetinmeyip, toplumun mutluluğu içinde çalışın. Birbirinizi sevin ve aylaşmayı bilin. Araştırmacı ve yaratıcı olun. Fikirlerinizi demokratik zeminlerde tartışın. Başkalarının fikirlerine saygılın olun. Kendinize güvenin, güvensizlik insanları başarısız kılar”diye konuştu.

Öğrenciler adına kürsüye gelen okul birincisi Ecem Uğurlu, “Bugün mezun olmanın mutluluğu ve kıvancını yaşamaktayız. Bizleri bugünlere getiren okul müdürümüze, öğretmenlerimize, ailelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Törende okul birincisi Ecem Uğurlu, ikincisi Yeliz Salgan, okul üçüncüsü Sabahattin Enes Ayvaz plaketlerini protokol üyelerinden aldı.

Sergilenen anasınıfı öğrencilerinin gösterileri, halk oyunları, çeşitli dans gösterileri ve step gösterilerinin izleyenleri büyülediği tören, öğrencilerin ayakta alkışlanmaları ile sona erdi. (MURAT ŞENBAKLAVACI)



Kaynak: http://www.cinemadran.com/Devami.aspx?haber_id=2262  
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar