20 Temmuz 2012 Cuma

LYS 2012 Sınav Birincisi (1) Abdullah Coşkun ve Merve Büyükkoyuncu

. 20 Temmuz 2012 Cuma


2012 LYS Birincisi , LYS Birincisi Abdullah Coşkun LYS’ye nasıl hazırlandığını ve hangi bölümü tercih edeceğini açıkladı. Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) MF-1 ve MF-4 puan türlerinde birinci olan Konya Özel Merve Büyükkoyuncu Fen Lisesi öğrencisi Abdullah Coşkun, dünyanın sayılı genetik profesörlerinden biri olmayı hedeflediğini söyledi.
Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) MF-1 ve MF-4 puan türlerinde birinci olan Konya Özel Merve Büyükkoyuncu Fen Lisesi öğrencisi Abdullah Coşkun, dünyanın sayılı genetik profesörlerinden biri olmayı hedeflediğini söyledi.
LYS birincisi Coşkun, Sabah Dershaneleri Zafer Şubesi’nde düzenlediği basın toplantısında, çok sevinçli olduğunu belirtti.
”Mutluyum, Allah’a şükrediyorum” diyen Coşkun, ”YGS’den bu yana herkes ’nasıl çalışıyorsun?’ diye soruyor. Diğerlerinden farklı, ekstra bir çalışma şeklim yok. Ben de herkes gibi çalıştım” dedi.
Sınavdan çıktıktan sonra cevapları kontrol ettiğini ifade eden Coşkun, baktığında birden fazla yanlışının olduğunu gördüğünü dile getirdi.
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar