17 Ağustos 2012 Cuma

Ramazan Bayramı Boyunca Ankara 3 Günlük Hava Durumu (Raporu)

. 17 Ağustos 2012 Cuma


Bayram tatili süresince en yüksek hava sıcaklıklarının Ankara’da 29-31, İstanbul’da 28-31, İzmir’de 32-34, Adana ve Antalya’da 34-38, Samsun’da 25-27, Erzurum’da 27-30, Diyarbakır’da 38-41 °C aralıklarında seyretmesi tahmin edililiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı süresince özellikle Karadeniz kıyıları sağanak yağışlı, diğer bölgeler az bulutlu ve açık geçecek. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak, sıcaklıkların yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bugün, yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Ardahan çevreleri kısa süreli hafif sağanak yağışlı diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Yarın Arefe günü ve bayramın 1. günü, yurdun kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz Bölgesinin kıyı kesimi ile Kocaeli, Sakarya ve Ardahan çevreleri kısa süreli hafif sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Bayram tatilinde hava nasıl olacak?Bayramın 2. günü, yurdun kuzey kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’un kuzeydoğusu ile Sinop çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Bayramın 3. günü ise yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı kesimi kısa süreli hafif sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Bayram süresince hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor.

Ramazan Bayramı Boyunca İstanbul 3 Günlük Hava Durumu (Raporu)

internethaber

Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar