Konseptin içeriği: Konseptin içerisinde ağırlıklı olarak kumpir ve patates çeşitleri bulunuyor. Salata, sandviç, tost gibi ürünler de var. Uygun metrekareli şubelerde pizza, makarna ve ızgara çeşitleri de bulunuyor.
Şube sayısı:22
Bayilik hedefi:2010 yılı sonuna kadar 2 adet daha franchising verilmesi düşünülüyor. 2011 yılı içerisinde ise 8 ila 10 şube hedefi daha bulunuyor.
Yatırım maliyeti: 100 bin liradan başlıyor ve şubenin büyüklüğüne, lokasyona göre değişiyor.
Şube sayısı:22
Bayilik hedefi:2010 yılı sonuna kadar 2 adet daha franchising verilmesi düşünülüyor. 2011 yılı içerisinde ise 8 ila 10 şube hedefi daha bulunuyor.
Yatırım maliyeti: 100 bin liradan başlıyor ve şubenin büyüklüğüne, lokasyona göre değişiyor.
morfikirler.com
0 yorum:
Yorum Gönder