14 Kasım 2011 Pazartesi

2012 İstanbul Yılbaşı Eğlence Mekanları Programları Yerleri

. 14 Kasım 2011 Pazartesi

Bir yıl daha bitiyor ve dünyanın en büyük kentlerinden olan İstanbul için yılbaşı programı ayrı bir önem taşıyor. İstanbul’da barlar, cafeler, restaurantlar hepsi kendi konseptinde yılbaşı programları ayarlıyor.
Yeni yıl’da İstanbul barları
Yeni yıl’a barlarda girmek isteyenler için onlarca çeşit program mevcuttur. Rock barlardan, elektronik müzik ve serbest müzik yapan yerli sanatçıların sahne alması gibi bir çok bar bir çok insan tarafından tercih edilebiliyor.
Yılbaşında İstanbul Otelleri
Yeni yıl tercihini otellerde aileleriyle yahut otellerin yılbaşı programlarında geçirmek isteyenler için de ayrı bir program mevcuttur. Otellerinde yılbaşı için tercih ediliyor olması yılbaşı programlarında sahne alacak olan şarkıcılarında burada yer alması nedeniyle bir çok için tercih nedeni olabiliyor.


http://www.vipdukkan.com/

Taksim’de Yılbaşı
Taksim’de yılbaşı taksim aşıklarının uğrak yeri ama adım atamayacak kadar kalabalık olan taksim için mekanlar için rezervasyonu şimdiden yaptırmakta fayda var.

Dünya kültür başkenti İstanbul için yılbaşı programları sürekli güncellenecektir. Yılbaşına kadar bu sayfayı sürekli takip edin.



maaslari.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar