14 Kasım 2011 Pazartesi

Yapıkredi Bankası 2012 personel eleman alımı iş başvurusu

. 14 Kasım 2011 Pazartesi



1. Sınavlarınız hangi tarihlerde düzenleniyor?
Önceden belirlenmiş toplu sınav tarihimiz bulunmamaktadır. İhtiyaç bazında bire bir uygulanan ya da toplu uygulanan sınavlarımız olabilir.
2. Bir kere sınava girmiştim ancak sınavımın başarısız olduğuna yönelik mail aldım tekrar sınava girebilir miyim?
Sınavımız bir kereye mahsus uygulanmaktadır. Dolayısıyla ikinci kez giriş hakkı yoktur. Tekrar işe alım sürecimize girebilmeniz için ilgili alanda minimum 2 yıl deneyim ön koşulu aranmaktadır. Adaylık süreciniz deneyiminize istinaden deneyimli aday kategorisinde değerlendirilecektir.


3. Daha önce bir pozisyonunuz için görüştüm ancak olumsuz olduğuna dair mail aldım, farklı pozisyonlara tekrar başvurabilir miyim?
Size gönderilen geri dönüş mailinde ileride oluşabilecek pozisyonlarda değerlendirilebileceğiniz bilgisi yer alıyorsa niteliklerinize uygun farklı pozisyonlar için başvurunuzu yineleyebilirsiniz.
4. Daha önce görüşme yapmıştım, sürecimin olumlu olduğunu belirtmiştiniz ancak hala dönüş olmadı hakkım devam ediyor mu?
Size dönüş yapılmamasının sebebi istediğiniz pozisyon ya da lokasyonda ihtiyaç olmamasından kaynaklı olabilir. Eğer deneyimsizseniz ve 28 yaşınızı doldurmadıysanız hakkınızın devam ettiğini ve ihtiyaçlar kapsamında değerlendirilebileceğinizi düşünebilirsiniz. Deneyimli bir adaysanız yaş kriterine bakılmaksızın ihtiyaçlar kapsamında değerlendirmeye alınabilirsiniz.
5. İş fırsatlarını nerden takip edebilirim?
Açık pozisyonlarımızla bağlantılı ilanlarımız http://www.blogger.com/www.kariyerim.yapikredi.com.tr ve http://www.blogger.com/www.kariyer.net üzerinden yayınlanmaktadır. Açık pozisyonlarımızı buradan takip edebilir ve başvuru yapabilirsiniz.
6.Staj programlarına nasıl başvurabilirim? Hangi dönemde staj yapabilirim?
Üniversite öğrencilerine yönelik staj programlarımız için staj zorunluluk belgesi gerekmektedir.Zorunluluk belgesi olan öğrenciler Nisan-Mayıs aylarında http://www.blogger.com/www.kariyer.net aracılığıyla yayınlanan staj ilanlarımızı takip edip başvurularını yapabilirler. Lise öğrencilerine ise Yapı Kredi Bankası şubelerinde, kış döneminde uzun dönemli staj imkânı sağlanmaktadır.
7. İşe alım sürecinizde üniversitelerin hangi bölümlerini tercih ediyorsunuz?
İşe alım sürecimizde ağırlıklı olarak üniversitelerin İktisadi, İdari Bilimler fakülteleri tercih edilse de açık pozisyona bağlı olarak farklı bölümlerden mezun adaylarda işe alım sürecimizde değerlendirmeye alınmaktadır.
8. Henüz askerlik hizmetimi tamamlamadım, başvuruda bulunabilir miyim?
Askerlik hizmetinin tamamlanmış olması ya da en az 2 yıl tecilli olması gerekmektedir.



yapikredi.com.tr
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar