14 Aralık 2011 Çarşamba

Best Western Şile Gardens 2012 Yılbaşı Programı

. 14 Aralık 2011 Çarşamba

Şehrin hemen yakınında, karmaşadan uzak, yeşilliklerle çevrili doğası, eşsiz deniz ve gökyüzü manzarası ile 2007’den beri hizmet veren ve bölgenin en iyi oteli olma hedefinde başarıya ulaşan Best Western Şile Gardens, sizlere sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz ayrıcalıklı ve alternatifli yeni yıl kutlamaları sunuyor.

Best Western Şile Gardens, yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte konuklarına bu yıl da eşsiz eğlence seçenekleri vaat ediyor.

Şömine keyfi ile birlikte D’light Lobby Lounge‘da saat 19:00’ da başlayacak olan kokteylin ardından misafirler yeni yılın ilk dakikalarına zengin bir yılbaşı mönüsü ile Balo Salonu veya Hoku’s Brasserie & Bar’da merhaba diyecek. Zorba Taverna’nın Şileye taşındığı ve Göknur’un renklendireceği Balo Salonu’ndaki kutlama, DJ performansıyla gecenin geç saatlerine karar sürerken, yeni yıl kutlaması için Hoku’s Brasserie & Bar’ı tercih eden konuklar, DJ performansının yanı sıra, Oktay Sevinç ve Orkestrası ile unutulmaz bir gece yaşayacak. Bu özel gecede Best Western Şile Gardens’in minik ve genç konukları yeni yıla She’la salonunda düzenlenecek eğlenceli aktivitelerle merhaba diyecek.



Zengin mönüsü ve farklı eğlence alternatifleriyle misafirlerine yeni yıl kutlaması için en keyifli seçenekleri sunan Best Western Şile Gardens, konuklarına unutulmayacak bir kutlama yaşatacak.

***Balo Salonu Yılbaşı gecesi tek gece konaklamalı paket fiyatı kişi başı 425 TL
Fiyatlarımıza gala yemeği, limitsiz yerli içki, 2012 yılının ilk brunch’ı, Mini Club, Şile Life hizmetleri dahildir. (Fiyatlara KDV Dahil değildir.)

***Hokus Brasserie – A La Carte Restaurant Bar Yılbaşı gecesi tek gece konaklamalı paket fiyatı kişi başı 325 TL
Fiyatlarımıza gala yemeği, limitsiz yerli içki, 2012 yılının ilk brunch’ı, Mini Club, Şile Life hizmetleri dahildir. (Fiyatlara KDV Dahil değildir.)

Kategori: Otel

Adres: Kumbaba Mahallesi Uygur Sokak No:40 Şile / İstanbul

Telefon: 444 74 53 - 0216 712 24 24





Kaynak : istanbulyilbasi.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar