14 Aralık 2011 Çarşamba

Real Market 2012 Yılbaşı Hediye Sepeti Kampanyaları Fiyatları

. 14 Aralık 2011 Çarşamba

World`e özel Real Marketlerde 3 adet 75 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere sonraki alışverişlerinizden biri bedava.

Üstelik taksitli alışverişlerde şimdi al Şubat 2012`de ödemeye başla.

World Real Market Yılbaşı AlışverişleriWorld Real Yılbaşı Alışverişleri Kampanyası 8 Aralık 2011 ve 4 Ocak 2012 tarihleri arasında geçerlidir.

Real Marketlerde World Kart ile 3 adet 75 TL ve üzeri tek çekim alışverişe, sonraki bir alışveriş hediye edilecektir.

World Real Yılbaşı Alışverişleri Kampanyası kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir, her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.

World Real Yılbaşı Alışverişleri Kampanyasına tüm Yapı Kredi Kartları ve Anadolu Bank, Albaraka, Teb ve Vakıfbank World Cardlar dahildir.

World Real Yılbaşı Alışverişleri Kampanyaları gazete, dergi, kontör, tütün mamulleri ve alkollü içecek alışverişlerinde geçerli değildir.

World Real Yılbaşı Alışverişleri Kampanyasına Taksitli İşlemler, World puan ile yapılan alışverişler ve World Business ve Debit Kartlar dahil değildir.

World Real Yılbaşı Alışverişleri Kampanyası` ndan kazanılan puanlar 15 Kasım tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 23 Ocak 2012`dir.

World Real Yılbaşı Alışverişleri Kampanya katılımı için REAL yazıp bir boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 3160`a gönderilmesi gerekmektedir.

World Real Yılbaşı Alışverişleri Kampanyasına katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL`dir.



Vakıfbank Worldcard sahipleri 6635`e SMS göndermelidir.

Real Marketlerde yapacağınız 50 TL ve üzeri her bir gıda dışı ürün (deterjan, temizlik ve kozmetik ürünleri hariç) alışverişlerinize 8 taksit imkânı.




markalarkampanyalar.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar