17 Ocak 2012 Salı

Yeni Bentley Continental GT ve GTC V8 Detroit'te Haberi

. 17 Ocak 2012 Salı

Bentley Continental GT ve GTC’in V8 motorlu yeni versiyonları, Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. Continental GT ve GTC modellerinde yer verilen yeni 4.0 litrelik, çift turbolu benzinli V8 motor, 6000 d/d’de 500 HP güç ve 1700- 5000 d/d aralığında 660 Nm tork üretiyor. 8 ileri otomatik şanzımanla kumanda edilen motor, otomobilleri 5.0 saniyenin altında bir sürede 0’dan 100 km/s hıza ulaştırıyor. Otomobillerin maksimum hızı ise 290 km/s. Motorun eskisinden daha düşük yakıt tükettiği ve karbondioksit salınımında yüzde 40 oranında azalma sağladığı ifade ediliyor. Üstelik yeni V8, oldukça özel bir motor yönetim sistemiyle, değişken hacim özelliğini taşıyor ve gaz pedalına hafif basıldığında V8’den V4 moduna kesintisiz ve fark edilmez bir şekilde geçiş yapılmasına olanak veriyor.

Yeni V8 motorun bulunacağı Continental GT ve Continental GTC modellerinde, krom çerçeve ve parlak siyah matrix ızgara, kırmızı Bentley “B” arması ve üç parçalı alçak ön tampon yer alıyor. Arkada ise, krom kaplı “sekiz figürlü” egzoz çıkışları, koyu renkli alçak tampon ve kırmızı “B” bagaj arması bulunuyor.




Her iki model de standart olarak 20 inç’lik alaşım jantların yanı sıra, opsiyonel olarak Elmas Siyahı (Continental V8’e özel) veya Elmas Gümüşü renklerle sunulan, 21 inç’lik altı kollu jantlarla temin edilebiliyor. Kabinin içinde Eliade kumaş tavan kaplaması, yeni Koyu Fiddleback Okaliptüs kaplamalar, isteğe bağlı alınabilen ayrı iki tonlu deri rengi ve kısa orta konsol sportif tasarım temasını devam ettiriyor.



Kaynak : otoalsat
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar