14 Şubat 2012 Salı

2012 Ağustos Ayında Kaç Adet Ne Kadar Öğretmen Ataması Yapılacak

. 14 Şubat 2012 Salı

Şubat 2012′de bilindiği üzere 17 bin öğretmen ataması yapılıyor. Bu atamada umudu olmayan , KPSS’ye hazırlanan yada mezun olmayı bekleyen öğretmen adaylarının merak ettikleri hsuslardan biri de 2012 Ağusto’ta ne kadar öğretmen alımının yapılacağı ? Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER , bu konuda açıklama yaptı:

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 2012 yılındaki öğretmen ihtiyacını açıkladı. Şubat ayında 17 bin öğretmen atanacağına göre işte ağustos ayında yapılacak atama sayıları :

forumdasnet2012ogretmen 2012 Ağustos Ayında Ne Kadar Öğretmen Ataması YapılacakMilli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer katıldığı bir televizyon programında öğretmen atamalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bakan Dinçer, 2012 yılında 40 öğretmen ihtiyacının 40 bin olduğunu açıkladı. Dinçer bu açıklama ile Ağustos ayında yapılacak öğretmen atamalarındaki sayıyı da vermiş oldu.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimi günlerde Bakan Ömer Dinçer, Şubat ayında 17 bin öğretmen ataması yapılacağını söylemiş, sonra da asıl atamaların ağustos ayında yapılacağını ifade etmişti.

Katıldığı televizyon programında 2012 yılı için öğretmen ihtiyacını 40 bin olarak açıklayan Bakan Dinçer, böylelikle ağustos ayında yapılacak öğretmen atamalarının da bir bakıma sayısını vermiş oldu.

Öte yanda öğretmen ihtiyacı konusunda da bilgi veren Bakan Dinçer, Milli Eğitim Bakanlığı’nın toplam öğretmen ihtiyacının 126 bin civarında olduğunu söyledi.

Bu durumda atama bekleyen 264 bin öğretmen adayı olduğuna göre atama bekleyen her 2 adaydan ancak bir tanesi atanacak



egitimdenhaberler
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar