3 Mart 2012 Cumartesi

2012 Birey Dershaneleri Öğretmen Alımı İş Başvurusu

. 3 Mart 2012 Cumartesi

Birey Dershaneleri, İstanbul'da kurulan bir illerarası dershaneler zinciridir.





Birey Dersanesi 1998 yılının Nisan ayında İstanbul Bakırköy Morsümbül Sokak'da ilk dersini vererek eğitim-öğretime başlamıştır. Aynı yılın "eğitim faaliyetleri devam ederken" dersanecilikte bir dönemi temsil edecek olan İstanbul Bakırköy Beyaz Zambak"taki yerine geçen Birey, başlangıçta Ulusal Üniversite Seçme Sınavı ve Ortaokul sonu Fen liselerine Hazırlık kursu vermiştir. İlk yılın sonunda, beş yıl sonra yeniden başlamak üzere Fen Liseleri`ne hazırlık kursundan vazgeçerek sadece üniversite Sınavlarına hazırlık ve liseler için ara sınıf kursları vermiştir.

Bugün Birey Dershanesi, Türkiye çapında 100'den fazla şubesinde eğitim-öğretim yapılmaktadır. Genel müdürü; İshak Yıldız'dır.

Dershane sitesinde kayıtlı öğrenciler devamsızlık bilgilerine ve sınav sonuçlarıyla ders programlarına bakabilmektedir.Başarmak için bire bir sloganından da anlaşılabileceği gibi birebir derslere önem vermektedir.Bununla birlikte ödevlerini yapmayanlar birebir alamamaktadır.Bu yönüyle öğrenciyi ders çalışmaya teşvik etmektedir.Dolayısıyla da birey dershanesi hem başarısını arttırmakta hem de ülkeye katkı sağlamaktadır.

İstanbul'da 2008 yılı itibariyle 5 şubesi Türkiye genelinde 103 şubesi vardır.

Birey Dershaneleri

tr.wikipedia.org
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar