3 Mart 2012 Cumartesi

Yapıkredi Sigorta ve Faktoring memur personel eleman alımı iş başvurusu

. 3 Mart 2012 Cumartesi

Yapı Kredi Sigorta, geçen yıl satış ve pazarlama kanalını 174 yeni acente ve broker ile genişletti. Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı İlkay Özel, böylece toplam acente sayısının bin 100’e çıktığını belirtiyor. Şirket, bu yıl ise tüm bölgelerde 100’ün üzerinde acentelik vermeyi planlıyor. Özel, Yapı Kredi Emeklilik’e ilişkinse şu bilgileri veriyor:





Yapı Kredi Sigorta 100 Perseonel Alacak-Yapı Kredi Sigorta 100 Perseonel Alımı 2012Yapı Kredi Faktoring Personel Alımı 2012-Yapı Kredi Faktoring Personel Alımı“Yapı Kredi Emeklilik’in halen 144 acentesi var. Acente politikamız verimliliği artırıp acente sayımızı akılcı ve agresif olmayan bir şekilde, bölge ayrımı yapmaksızın artırmak. Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik halen toplam bin 800 kişi istihdam ediyor. Bu yıl, daha çok ayrılan çalışanların yerine işe alım planlıyoruz.”

İlkay Özel, iki kurumun da 2012 yılında yeni personel alımını ağırlıklı olarak satış ekipleri için planladığını söylüyor. Özel, Yapı Kredi Sigorta ve Yapı Kredi Emeklilik’te çalışmak isteyenlere http://www.morfikirler.com/yazi/ik.basvuru@ykemeklilik.com ve ik.basvuru@yksigorta.com adreslerine e-posta göndererek başvuruda bulunmalarını öneriyor. Bu şirketlere ykemeklilik.com ve yksigorta.com adreslerindeki insan kaynakları sayfası aracılığıyla da iş başvurusu yapılabiliyor. Yine iki kurum için de Secretcv, Kariyer net, Yenibiriş portallarından da iş başvurusu yapmak mümkün.
İki kurumun genel müdürlüğü için 4 yıllık üniversite mezunu, yönetici kademeleri içinse ilgili alanda iş tecrübesi ve yöneticilik becerilerine sahip olunması gerekiyor. Satış ekipleri içinse dört yıllık lisans bölümlerinden mezun ya da iki yıllık sigortacılık, bankacılık, borsa ve finans, finans, İşletme, maliye, menkul kıymetler ve sermaye piyasası, muhasebe, para ve sermaye yönetimi ve pazarlama meslek yüksek okulu mezunu olma şartı aranıyor.

Yapı Kredi Faktoring, bu yıl İstanbul’da 4 temsilcilik açacak. Buna bağlı olarak 15 yeni personel alımı planladıklarını ifade eden Yapı Kredi Faktoring Genel Müdürü Nida Bektaş, böylece personel sayısının 80’e ulaşacağını söylüyor.
Şirket, başvuruları yapikredifaktoring.com.tr insan kaynakları sayfasından, kariyerim.yapikredi.com.tr ve ilanlarını yayınladığı internet iş arama portallarından kabul ediyor. Bunların yanı sıra üniversite öğrencileri ve profesyoneller için facebook.com/YapiKrediIK sayfası açtıklarını hatırlatan Bektaş, personel alımına ilişkin şu bilgileri veriyor:

Yeni personel alımı daha çok satış ve operasyon bölümleri için olacak. Öncelikle üniversitelerin iktisadi ve idari bilimler fakülteleri, işletme mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olanları tercih ediyoruz.





morfikirler
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar