2 Nisan 2012 Pazartesi

2012 Yılı Yeni Şık Oje Trendleri Modelleri

. 2 Nisan 2012 Pazartesi



Bakımlı bayanların vazgeçilmezi olan ojeler şimdilerde bambaşka renk çeşitleri ile karşımıza çıkıyor. Artık tek renk modası eskide kaldı. Şimdi iki renk trend. Aynı zamanda çiçekli ojeler de bu yıl çok kullanılacak gibi görünüyor. Sizler de bu şahane ojelere sahip olmak isterseniz tüm kozmetiklerde bulabilirsiniz.

2012 yılı oje trendleri bir sana eserini aratmıyor. Harika iş çıkarılmış. Sizler de kuaförünüzde manikürcünüze bu işlemi yaptırabilirsiniz. Tabi profesyonel ellere bırakın kendinizi French oje çeşiti şimdi farklı renk tonları ile uygulanıyor. Örneğin; mor bir zemin üzerine altın sarısı bir french uygulayabilirsiniz. Bunun gibi farklı renkleri birleştirebilirsiniz. 2012 oje trendleri renkli frenchlerle karşımıza çıkıyor. Kulağa hoş gelmese de görünüşde muhteşem olduğunu söylemek isterim. Bunun için öncelikle tırnaklarınızın bakımlı ve biraz uzun olması gerekiyor. Düzenli olarak manikür yaptırıyorsanız bu işlemi sizler de kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Tabi manikürcüye bırakırsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Sevgili bayanlar; güzelliğe dair herşeyi sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugün sizlere 2012 oje trendlerini sunuyoruz. Renkler harika! renkli frenchler de bir o kadar şık gösteriyor tırnakları. Şimdi 2012 oje renklerini hep birlikte inceleme zamanı İşte sizler için harika oje trendleri.. Hep bakımlı kalın

2012 yılı oje trendleri

Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar