23 Nisan 2012 Pazartesi

Mehmet Topuz'un Kangal Köpeği Taklidi - Melo'ya Gönderme

. 23 Nisan 2012 Pazartesi



Gel kuçu kuçu

Cristian Baroni maçtan sonra sahada Brezilyalı oyuncunun taklidini yapan Mehmet Topuz'u Kangal gibi çağırdı. Topuz da Kangal taklidi yaptı. Caner, 'Kangal mı Pitbull mu' diye sordu

F.Bahçeli futbolcuların maçın ardından Arena'daki ve Samandıra'ya dönüş yolunda takım otobüsündeki sevinç gösterilerine, Mehmet Topuz'un G.Saray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo ile dalga geçmesi damga vurdu.
LAKABI 'Kangal' olan Topuz, Pitbull lakaplı Felipe Melo'nun gol attıktan sonra yaptığı sevinç gösterisinin taklidini yaptı. Arena'daki esprileri başlatan isim Cristian Baroni oldu. Brezilyalı yıldız, saha içinde bir ara arasında elektriklenme yaşanan Felipe Melo'ya göndermede bulunup, Mehmet Topuz'a Kangal çağırır gibi 'Gel kuçu kuçu' hareketi yaptı. Topuz da elleri üzerine çöküp, Melo'nun Pitbull sevincini ti'ye aldı.
Gel kuçu kuçu
KANGAL MI PİTBULL MU?

KANGAL sevinci sahada kalmadı, takım otobüsünde de sürdü. Önce Caner, Mehmet'e, 'Kangal mı pitbull mu' diye sordu. Topuz da 'Bunun yorumunu kamuoyuna bırakıyorum' cevabı verdi.
ARDINDAN Volkan Demirel, Mehmet Topuz'un Kangal lakabına açıklama getirdi. Maçın adamı seçilen tecrübeli kaleci, 'Mehmet'in lakabı Kangal. Sahada yaptığımız sevinç bir kesim tarafından çok büyütülmüş. Kimseye gönderme yapmadık. Biz berabere kalınca sevinmiyoruz, galibiyete seviniyoruz. Mehmet, Kangal taklidi yaptı. Kimse yokken Mehmet vardı. Pitbull yokken Kangal vardı' ifadesini kullandı.


Kaynak: http://www.aksam.com.tr/gel-kucu--112228h.html
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar