19 Nisan 2012 Perşembe

Miss Turkey 2012 Güzellik Yarışması Başvuruları Ne Zaman, Şartları

. 19 Nisan 2012 Perşembe



Miss Turkey, Star’a döndü. Dünya Güzeli de Avrupa Güzelleri de bu ekranda seçildi… Star’ın son 22 yılda seçtiği güzeller, şimdi Türkiye’nin en tanınan ve başarılı isimleri.

İşte genç kızların merakla beklediği gün geldi çattı. Türkiye’nin en güzel kızlarının seçileceği Miss Turkey 2012 için başvurular başladı.

Star TV‘in organizasyonuyla düzenlenen, Türkiye’nin en güzel kızlarının seçildiği Miss Turkey 2012 Güzellik Yarışması’nın başvuruları başladı. Mayıs ayı sonunda yapılacak ve Star TV’den canlı yayınlanacak final gecesinde yarışmak isteyen güzeller başvurularını 05 Nisan 2012’a kadar www.startv.com.tr adresinden yapabilecek.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Finalde ilk dört güzel, ülkemizi Dünya ve Kainat güzellik yarışmalarında temsil edecek. 01 Şubat 2012 tarihinde 18 yaşını doldurmuş ve 26 yaşından küçük olan, T.C. vatandaşı, hiç evlenmemiş ve çocuğu olmamış güzel kızların yapması gereken tek şey, 05 Nisan 2012 tarihine kadar www.startv.com.tr adresindeki başvuru formunu doldurup, bir portre ve mayolu çekilmiş boy fotoğrafını göndermek… Güzeller ayrıca kendilerini tanıtan ve yeteneklerini gösteren videolarını da aynı web sitesine yükleyebilirler.
İLK DÖRT TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEK
Yarışmada birinci gelecek güzel ülkemizi Miss World (DünyaGüzellik), ikinci güzel Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel ise Miss Earth’de temsiledecek. Yarışmada dördüncü seçilen güzel Miss International ilan edilecek.

YARIŞMA TAKVİMİ

Miss Turkey 2012’nin yarışma takvimi başvurularla başladı. Başvuruların son tarihi 5 Nisan 2012. Başvurular arasında yapılacak değerlendirmenin ardından 14 ve 15 Nisan’da İstanbul’da yapılacak elemelerle 24 finalist belli olacak. 20 Nisan’da24 kızla başlayacak kampın sonunda 4 yarışmacı daha finallere veda edecek. Türkiye’nin en güzel kızları Mayıs ayı sonunda Star canlı yayınında 20 yarışmacı arasından seçilecek.

MISS TURKEY İLE ONLARI HERKES TANIDI

Bugün isimlerini çok iyi bildiğimiz ve başarılarıyla hep konuşulan birçok ünlü isim Miss Turkey GüzellikYarışması’ylabu büyülü dünyaya adım attı.Miss Turkey’ikazanan azra Akın, 2002’de DünyaGüzeliseçildi.Arzum Onan Avrupa Güzeli olarak ülkemizi gururlandırdı.
Yüksel Ak Dünyaüçüncüsü, Çağla ŞikelDünyadördüncüsü, Banu Sağnak Avrupa üçüncüsü olarak podyuma çıktı. AydanŞener, JülideAteş, Tuğçe Kazaz, Ayşe HatunÖnal, Gamze Özçelik, Pınar Altuğ, Hande Subaşı, Cansu Dere, Çağla Kubat, Asuman Krause, Demet Şener, Ebru Şam, Gizem Memiç, Burcu Esmersoygibibirçokismi Miss Turkey’deki başarılarının ardından tanıdık.


internetbudur
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar