22 Mayıs 2012 Salı

Eurovision 2012 Bulgaristan Şarkısı

. 22 Mayıs 2012 Salı

Bakü’de yapılacak Eurovision şarkı yarışmasında Bulgaristan’ı temsil edecek şarkı ve şarkıcı belirlendi.2012 57. Eurovision şarkı yarışması Azerbaycan’da yapılacak. Eurovisionda yarışacak şarkılar açıklanmaya başladı. Biz de 2013mersin.net sitesi olarak ülkelerin şarkılarını paylaşıyoruz. Bu haberimizde Bulgaristan Eurovision şarkısı var.

Roman kökenli şarkıcı Sofi Marinova’nın seslendirdiği “LoveUnlimited” (SınırsızAşk) adlı şarkı halkın gönderdiği GSM mesajları ile Bulgaristan birinciliğini elde etti.

‘SENİ SEVİYORUM’ İLE BAŞLIYOR

Şarkının nakarat bölümünde Türkçe sözlerde geçiyor.Hızlı bir ritme sahip şarkının nakaratı Türkçe olarak “Seviyorum seni” sözleri il ebaşlıyor. Eurovision’a katılacak şarkının belirlenmesi için Bulgaristan Ulusal Televizyonu(BNT) “Bulgaristan Eurovision Akademisi” adı altında bir kurul oluşturdu. Akademi üyelerinden oluşan jüri aday şarkı ve şarkıcılardan 12′sini finale taşıdı. Eurovision’a gidecek şarkıda bu 12 aday eser arasından GSM mesajı ile halk tarafından seçildi. Bulgaristan’ı temsil edecek olan ve ülkedeki hayranları tarafından “Romanİncisi” diye adlandırılan Sofi Marinova,oryantal ve fantezi tarzında şarkıları ile tanınıyor.



2013mersin
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar