3 Ağustos 2012 Cuma

Ağrı'nın Yeni Atanan Valisi - Mehmet Tekinarslan Kimdir

. 3 Ağustos 2012 Cuma


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imzaladığı kararname ile Ağrı Valiliğine Devlet Personel Başkanı Mehmet Tekinarslan atandı. Ağrı Valisi Ali Yerlikaya ise Tekirdağ valiliği görevine atandı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül gece saatlerinde valiler kararnamesini onayladı. Ağrı Valiliğine Devlet Personel Başkanı 46 yaşındaki Mehmet Tekinarslan atandı. Ağrı Valisi Ali Yerylikaya Tekirdağ valiliği görevine atandı.

Mehmet Tekinarslan Kimdir

1966 yılında Ankara'da doğan Mehmet Tekinarslan, 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

1998 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü’nde yüksek lisansını ve 2011 yılında da doktorasını tamamlayan Mehmet Tekinarslan 1989 yılında İçişleri Bakanlığı’nda göreve başladı.

Mehmet Tekinarslan sırasıyla Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı ve Mülkiye Başmüfettişliği görevlerinde bulundu. 2003 yılı Nisan ayından 2005 yılı sonuna kadar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Danışmanı olarak görev yaptı.

mehmet-tekinarslanMehmet Tekinarslan'nın Uzmanlık alanları arasında 'kamu yönetimi', 'özelleştirme', 'istihdam ve kayıt dışı istihdamla mücadele', 'insan kaynakları yönetimi' ve 'çalışma hayatı ve sosyal güvenlik' konuları yer almaktadır.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı görevini yürüten Mehmet TEKİNARSLAN Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı görevini yürütürken valiler kararnamesi Ağrı Valiliği görevine atandı.

Mehmet Tekinarslan evli ve 2 çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.


Kaynak: diyadin.net
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar