27 Ağustos 2012 Pazartesi

Aziz Yıldırım Alex görüşmesinin güncel detaylı ayrıntıları - Fenerbahçe

. 27 Ağustos 2012 Pazartesi


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, twitterdaki açıklamaları nedeniyle tepki gösterdiği takım kaptanı Alex de Souza ile kritik bir toplantı yaptı.

Spor Toto Süper Lig’de Gaziantepspor’u 3-0 yenerek, bu sezon ligdeki ilk galibiyetini alan Fenerbahçe’de gözler kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın futbol takımı kaptanı Alex de Souza ile yapacağı görüşmedeydi. İkili bugün öğle saatlerinde kulüp binasında bir araya geldi.

OLUMLU GELİŞMELER

14.00'te kulüp binasına gelen Alex de Souza 16.50'de kulüp binasından ayrıldı. Alex'in önce Aziz Yıldırım ile ardından menajer Hasan Çetinkaya ve 2.başkan Ali Yıldırım ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Aziz Yıldırım'ın görüşmeden yaklaşık 1 saat sonra ayrıldığı kalan sürede Alex'in Ali Yıldırım ile görüştüğü belirtiliyor.

Sarı-lacivertli oyuncu ile Fenerbahçe arasındaki buzların eridiği ve oyuncunun akşam idmanına katılmak için Samandıra'ya hareket ettiği ifade edildi.

Başkan Aziz Yıldırım, Gaziantepspor maçından sonra yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, son günlerde yaşanan olayları konuşmak için Alex’i kulübe çağırdığını söylemişti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun ilk mücadelesinde deplasmandaki Spartak Moskova maçında yedek soyundurduğu Alex’i, sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamanın ardından Gaziantepspor maçının kadrosuna almadı.

Kocaman, dünkü maçtan önce yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Alex’i kadroya almamasının taktik gereği değil, duruma ait bir karar olduğunu, Brezilyalı oyuncunun kafasının karışık olmasının da kararında etkili olduğunu ifade etmişti.


sporx
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar