7 Aralık 2012 Cuma

Anadolu Efes Caja Laboral maçı canlı (izle) yayın hangi kanalda

. 7 Aralık 2012 Cuma

Anadolu Efes, THY Euroleague'de geçen hafta Hırvatistan deplasmanında Cedevita Zagreb'i 81-73 yenerek, Top 16 turuna yükselmeyi garantilenmişti. Caja Laboral ise kendi evinde İtalya temsilcisi EA7 Emporio Armani'yi 64-62 mağlup etti. Lacivert-beyazlılar, rakibiyle grupta deplasmanda oynadığı maçı 76-64'lük sonuçla kazanmıştı.
C Grubu'nda Anadolu Efes, 5 galibiyet ve 3 mağlubiyetle grupta üçüncü, Caja Laboral ise 2 galibiyet, 6 mağlubiyet ve sayı averajıyla beşinci sırada yer alıyor.
Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.
Rakamlarla Anadolu Efes
-THY Euroleague'de bugün Caja Laboral'i konuk edecek Anadolu Efes, 8 haftanın ardından maç başına 8,5 top çalmayla bu istatistikte lider durumda bulunuyor.
-Lacivert-beyazlı takım, yüzde 45,5 üç sayılık isabet oranıyla bu kategoride de ilk sırada yer alıyor.
-Anadolu Efes'in ABD'li oyuncusu Jordan Farmar, Euroleague'de oynadığı son 10 karşılaşmanın 9'unda en az bir top çalma ile mücadele etti.
-Lacivert-beyazlıların Sloven oyuncusu Sasha Vujacic, euroleague'de oynadığı son 11 karşılaşmanın 10'unda en az bir kez üç sayılık isabet buldu.
-Top çalma kategorisinde Jamon Lucas, maç başına 1,9 top çalma ile ikinci durumda bulunuyor. ABD'li oyuncu, Euroleague'de oynadığı son 8 karşılaşmanın 7'sinde en az bir top çalma ile mücadele etti.

tr.eurosport.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar