7 Aralık 2012 Cuma

Panathinaikos Fenerbahçe maçı canlı (izle) yayın hangi kanalda

. 7 Aralık 2012 Cuma


Panathinaikos karşılaşması için Yunanistan'a giden Fenerbahçe'de havalimanında gözaltına alınan yıldız basketbolcu Mike Batiste ile ilgili açıklama yapıldı.

Fenerbahçe resmi internet sitesinde yapılan açıklama şöyle:

Euroleague kapsamında Panathinaikos ile oynanacak müsabaka için Yunanistan’a giden Fenerbahçe Ülker’ Basketbol Takımımızın Amerikalı oyuncusu Mike Batiste, 2003-2012 yılları arasında forma giydiği Panathinaikos’un kendisi adına ödemesi gereken vergi borcuna dair yükümlülüğü yerine getirmediği gerekçesiyle Atina Havalimanı’nda polis kontrolünde tutulmaktadır.
Gelişmeler üzerine Panathinaikos Basketbol takımı yöneticileri de Atina Havalimanı’na gelerek, güvenlik görevlilerine söz konusu vergi borcunun Kulüplerine ait olduğunu, sabah erken saatlerde de kendileri tarafından ödeme yapılacağı garantisini vermişlerdir.
Euroleague Başkanı Jordi Bertomeu’nun bilgisine de taşınan bu tatsız olayın sabah saatlerinde çözülmesi ve Amerikalı pivotun yarın akşamki maçta (7 Aralık 2012) forma giymesi beklenmektedir.
SERBEST BIRAKILDI
Panathinaikos deplasmanı için Yunanistan'a giden Fenerbahçe Ülker'de pota altı oyuncusu Mike Batiste, dün akşam saatlerinde gümrük polisi tarafından göz altına alınmıştı.
Vergi borcunu ödemediği iddiasıyla gümrük polisi tarafından Eleftherios Venizelos Havaalanı’nda göz altına alınan Amerikalı oyuncu, bugün serbest bırakıldı.
Mike Batiste, bu akşamki maçta forma giyebilecek.

medyaspor

 

Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar