31 Ekim 2011 Pazartesi

20 Bin TL ve Altında Bayilik Veren Firmalar 2011 2012

. 31 Ekim 2011 Pazartesi


20 bin TL ve altında bayilik veren firmalar1.Bayilik veren firma Oxymate Bayilik : Türkiye’de başta büyük şehirler olmak üzere, Bölge bayiliği ve yetkili satıcılık statülerinde bir yapılanmaya gidiyoruz. Oxymate Markalı Oksijen Barlar, eğlence ve sağlıklı yaşam konseptini bir arada sunan ve Türkiye’de yeni tanınmaya başlanılan, ancak yakın gelecekte her köşe başında bulunacak, ileri teknoloji ile üretilen, tamamen Türk Malı bir teknoloji harikasıdır.
Hedef kitlesi, Spor salonları, VIP SPA ve benzeri işletmeler, cafeler, sinemalar, oteller, dershaneler, belediyeler ve daha bir sürü ortak yaşam alanıdır. %95 saflıktaki oksijenin, çeşitli aromalar eşliğinde 10-15 dakikalık seanslar halinde solunmasına Aromalı Oksijen Terapi Keyfi diyoruz, sizlere de bu keyfi sunmak istiyoruz. Oksijenli bakım ünitesi, hedef kitlesi kuaförler, güzellik salonları ve bakım ile ilgili tüm işletmeler olmakla birlikte, bakım ünitelerimizde de aromalı oksijen terapi yapılabilmektedir.
Oxymate bayilik İletişim
Onur KOZLUCA
Tel : 0533 397 47 28--0533 370 85 68
2.Bayilik veren firma  Çiğ Köfteci Metin Usta Bayilik : Yatırım bütçesi bayilik alınacak yere göre değişmekle kar marjı %100 olan Çiğ Köfteci Metin Usta bayilik isim hakkı bedeli 5.000 TL alıyor.
Çiğ Köfteci Metin Usta Bayilik hakkında bilgi edinelim
Çiğ Köfteci Metin Usta’nın kurucusu Metin ÇAKIR, geçmişte de çiğ köfte işi ile uğraşmış olup, 2005 yılında da Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’ndan almış olduğu Gıda Üretim İzin Belgesi ile profesyonel Etsiz Çiğ Köfte imalatına İstanbul Gaziosmanpaşa’da başlamıştır. Son yıllarda hem lezzet hem de sağlık bakımından yoğun talep gören Etsiz Çiğ Köftede, Metin Usta daha ilk lokmada benzerlerinden ayrılan eşsiz tadı ile pazarda kısa sürede adını duyurmuştur. İlk şubesi olan Küçükköy‘den sonra sırasıyla Maltepe ve Üsküdar şubeleri faaliyete geçmiştir. Metin Usta’nın Etsiz Çiğ Köftesinin şöhreti kısa sürede İstanbul’un pek çok semtine yayılmıştır. Şu an İstanbul, Tekirdağ, Gölcük, İzmit, Düzce ve Bolu olmak üzere toplam 45 şubesi ile müşterilerine hizmet vermektedir.Detaylı Bilgi ve bayilik başvurusu için Tel : 0212 477 88 83
3.Bayilik veren firma Meyveci Anne Bayilik : Meyveci Anne’nin mönüsünde bardakta, çubukta ve tabakta meyve var. Dilerseniz bal ve çikolata ile kaplanıp, üzerine kuruyemiş ekleniyor. AVM’ler için hazırlanan kiosk’un bedeli 18.880 TL. Diğer seyyar standların bedeli ise 9 bin 880 TL. Meyveci Anne’nin kâr marjı % 300. Girişimcilerden beklentimiz, demirbaş olarak buzdolabı ve benmari sistemi tedarik etmeleri, bu demirbaş malzemelerin çevresine beyaz renk kullanılarak görsellik kazandırmaları ve bazı hijyen ve güvenlik kurallarına uymalarıdır. Aylık 250 TL + KDV marka hakkı dışında reklam katkı payı, cirodan pay ve ya her hangi bir farklı maliyet yoktur. Örnek tasarımları incelemek ve bayilik başvurusunda bulunmak isteyenler için adres : http://www.meyvecianne.com/
4.Bayilik veren firma Makrospor Bayilik : Makrospor sadece hidrolik fitness ekipmanları satmaktadır.Ancak firmamızdan temin edilecek bu ekipmanların yanı sıra tüm müşterilerimize; spor salonu işletmeciliği,reklam,tanıtım gibi detaylı eğitimler verilmektedir.bu sayede tüm müşterilerimizin ilk iş gününden itibaren profesyonel bir anlayışla faaliyet göstermelerini sağlamış oluruz.
Bayilik Verilecek İller : Tüm Türkiye
Yatırım Maliyeti : 19000 TL
Ortalama Kar Marjı : 3000-5000 TL
Reklam Katılım Ücretleri : Yok
web : http://www.hidrolikfitness.com/
İlgili Kişi : KORAY GÜRKAN
Adres : RIHTIM CAD. DERYA İŞ MERKEZİ A-BLOK NO:27
Telefon : 0216 450 18 18
Faks : 0216 450 18 18


morfikirler.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar