31 Ekim 2011 Pazartesi

2011 2012 Mobilya Sanat Sanal Bayilik Şartları

. 31 Ekim 2011 Pazartesi


mobilya sanatMobilya ve duvar kağıdında 51 ile montaj yapan Türkiye’nin tek sitesi olan mobilyasanat.com, açıldığı ilk günden beri tüketicilerin ve e-ticaret dünyasının ilgi odağı oldu. Mobilya ve ev dekorasyonunda Türkiye’nin en büyüğü olma idealiyle açılan mobilyasanat.com, açılışının ilk yılında tüketicilerden yoğun ilgi görmeye başladı. Sektörlerinde bilinirliği ve kalitesi yüksek markaların 7.000’e yakın ürününün sergilendiği mobilyasanat.com’da her geçen gün yeni markalar ve ürünler eklenmektedir. Sürekli ve sadece kaliteli, marka güvencesine sahip ürünlerin sergilendiği mobilyasanat.com’a tüketicilerin ilgisi ilk günden beri artarak devam etmektedir.

e-Ticaret dünyasında mobilyanın sanal ticareti olmaz, yapılamaz denirdi ancak biz bunu başarmanın haklı gururunu yaşamaktayız. E-Ticaret dünyasında bilinenleri ve tabuları ters yüz eden mobilyasanat.com, Türkiye’nin her yerine kargonun yanı sıra (şimdilik) tam 51 ile montaj yaparak Türkiye’de tek olduğunu kanıtlamıştır.

Gelişen yeni tüketici trendleriyle müşteriler artık mağazaya gitmek yerine mağazanın ayağına gelmesini beklemektedir. Bu ihtiyacı gören ve mobilya ve ev dekorasyonu alanında tek elden cevap verme gayretinde olan mobilyasanat.com, evinizden dışarı çıkmadan rahat, anlaşılır ve güvenilir bir alışveriş yapmanızı sağlamaktadır.

Siz de en bilindik markalara dışarı çıkma, mağaza mağaza gezme zahmetine katlanmadan tek elden ulaşmak için mobilyasanat.com’a uğrayın. Organik bir büyüme içerisinde olan mobilyasanat.com, gün geçtikçe bünyesine yeni markalar ekleyecektir. Tüm bu yeniliklerden haberdar olmak için düzenli olarak mobilyasanat.com’u ziyaret edin ve üye olun.
Sanal Bayilik Verilmeye Başlanıyor
Mobilyasanat.com’un farklılığını, tüketici ilgisini ve sektörde rakipsiz oluşunu fark eden girişimcilerden sanal bayilik talebi gelmektedir. Bu arzu doğrultusunda alt yapısı tamamlanan sanal bayilik planımızı öne alıyor, 1 Kasımdan itibaren sanal bayilik taleplerini değerlendirmeye başlıyoruz.
Sektöre yenilik getiren, zahmetsiz ve eğlenceli bir iş için tüm girişimcileri bekliyoruz. “Dünya hızla değişiyor” ilkesini baz alarak taleplerinizi ivedilikle değerlendireceğimizden ve geri dönüş sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz.

http://www.mobilyasanat.com/
Sanatın Mobilyası
Sanal Bayilik Talebi :  info@mobilyasanat.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar