31 Ekim 2011 Pazartesi

2011 2012 Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi Bayilik Şartları

. 31 Ekim 2011 Pazartesi


Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi Bayilik-Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi Franchise2011 2012 Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi Bayilik Şartları

Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi işletmeciliği, mevcut bir dershane, etüt merkezi veya ana okulu sahibi olup da sunduğu imkanları genişletmek için arayış içinde olan mevcut müteşebbisler, üniversite mezunu genç girişimciler, bağımsız yeni bir iş kurmak isteyen öğretmenler, eğitimciler, emekli öğretmenler, bir miktar parası olup da kısa sürede dönüş yapacak bir yatırım aracı arayan kültürlü insanlar için ideal bir projedir.
Temsilcilik için önce ön şartları sağlıyor olmanız gerekir
1.Eğitimciliği ve çocukları seviyorsanız,
2.Nitelikli insanlar yetiştirme konusunda güçlü bir isteğiniz varsa,
3.Geleceği eğitimle şekillendirmek istiyorsanız,
4.Mega Hafıza’nın “Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi” programını öğrenmek ve öğretmek konusunda kararlı iseniz,
5.Bir “Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi” kurup işletebilecek mali güce ve motivasyona sahipseniz,
6.Mega Hafıza’nın vizyon, misyon ve felsefesini paylaşıyorsanız,
Mega Hafıza’nın sunduğu “Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi” temsilciliğine sahip olmak için ön şartları sağlıyorsunuz demektir.
Reklam ve Pazarlama Desteği Temsilcilikler veya bir başka ifadeyle şubeler, Mega Hafıza’nın hazırladığı videoları, yayında olan web siteleri, TV, gazete ve internette yaptığı tanıtımlarıyla, tanınmış bir markanın gücünden yararlanma ayrıcalığına sahip olmaktadırlar.
Mega Hafıza tarafından broşür, poster, el ilanı, görsel ve işitsel filmler vb. dokümanlar hazırlandıkça temsilciliklere de örnekler gönderilmektedir.
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi Temsilciliğinin Başlama Şartları

“Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi” temsilcilik koşulları son derece mütevazı bir yatırım gerektirmektedir. Temsilcilik lisans ücreti ve bir adet eğitimcinin eğitimi için toplam “6000 TL + KDV” gibi bir ödemeyle bir “Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi” temsilciliği alabilirsiniz. Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi” temsilciliği, temsilcilik anlaşmasının imzalanması ve temsilcilik lisans ücretinin ödenmesiyle başlar.
Bölgenizde yeni bir eğitim merkezi için temsilcilik almışsanız, merkezinizin fizik mekanlarını Mega Hafıza standartlarına uygun hale getirir getirmez, sistem, müfredatı, metodolojisi ve işleyişi ile hemen faaliyete geçmenizi sağlayacak şekilde planlanmıştır. Mevcut bir etüt merkezi, dershane veya ana okulu gibi bir kurum sahibi olarak temsilcilik alıyorsanız, sistemin kurularak işlemeye başlaması çok daha kolaydır.
Mega Aritmetik Dahi Çocuk Merkezi iletişim
Tel : 0312 417 33 30 - 417 27 79
Fax : 0312 418 90 02



morfikirler.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar