15 Kasım 2011 Salı

Groupama Sigorta Acentelik Bayilik Başvurusu Şartları

. 15 Kasım 2011 Salı




Başvuru Formu




groupama.com.tr

Groupama hizmet anlayışı “yakınlık” ve “sorumluluk” üzerine kurulmuştur. “Yakınlık” geniş acente ağı ile müşterilerinin yanı başında, onların ihtiyaçlarına en kısa sürede çözüm bulmak amacını; “sorumluluk” ise karlılıkla büyümek için personelin yetkinlik ve teknik kapasitelerinin arttırılmasını, Grup ile sinerjilerin geliştirilmesini sağlamak olduğu kadar, toplumu yakından ilgilendiren konularda sosyal sorumluluklar üstlenmek olacaktır.

Groupama Markası

Türkiye’nin iki güçlü markasının birleşmesiyle yeni bir marka doğdu: Groupama Sigorta.

Başak Emeklilik ve Güven Hayat’ın deneyimi ve gücüyle faaliyetlerine devam edecek olan Groupama Emeklilik, grubun uluslararası faaliyetlerinin temel prensipleri “yakınlık” ve “sorumluluk” ilkelerine bağlı kalmaya devam edecektir.

Groupama Ürün ve Hizmet Politikası

Groupama, inovatif anlayışla, ürün ve hizmetlerini müşteri ihtiyaçları doğrultusunda oluşturacaktır. Müşteri beklentilerinin eğilimlerini takip ederek talepten önce ihtiyaçları kavramaya ve yeni ürün ve hizmet çeşitleri geliştirmeye yoğunlaşacaktır.

Groupama Acente Ağı

Groupama Sigorta İstanbul'da Genel Müdürlüğü ve Merkez, Kadıköy, Bakırköy Bölge Müdürlükleri, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana ve Trabzon'daki Bölge Müdürlükleri, Kıbrıs'taki Şube Müdürlüğü; Groupama Emeklilik ise İstanbul’daki Genel Müdürlüğü, Ankara, İzmir, Bursa, Adana Bölge Müdürlükleri ve geniş acente ağıyla hizmet vermektedir.

Groupama Sigorta ve Groupama Emeklilik, Groupama’nın uluslararası deneyimi ve Başak Sigorta ve Güven markalarının deneyimleri ve değerleriyle, güçlü bir bütünleşmenin ürünüdür.
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar