25 Kasım 2011 Cuma

Kedirgen Kavurması Tarifi Nasıl Yapılır Malzemeleri

. 25 Kasım 2011 Cuma

Malzemeler:
1 bağ kedirgen
1 büyük baş kuru soğan veya 2 sap pırasa
1 fincan zeytinyağı
2 yumurta
2 çay kaşığı tuz

Yapılışı: Kedirgenler taze yerlerinden kırılır, yıkanır süzgüde bekletilir.Kuru soğan veye pırasalar küçük küçük doğranıp zeytinyağında kavrulur.Doğranmış kedirgenler karışıma ilave edilir. Orta ateşte kapalı bir şekilde pişirilir. Üzerine yumurtalar kırılıp tahta kaşıkla karıştırılır.Tuz ilave edilir.Afiyet olsun



efe09.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar