10 Kasım 2011 Perşembe

Yeşil Kundura Ayakkabı Bayilik Şartları Başvurusu

. 10 Kasım 2011 Perşembe


yeşil kundura1948’den bu yana birçok kuşağın, ürünlerini giyerek büyüdüğü Yeşil Kundura, Perakende sektöründe başarılı şekilde uyguladığı farklı konseptler ile dünyadaki trendi yakalayan ve Türkiye’de ilk uygulamaya koyan öncü firma olma ayrıcalığına sahiptir. Yeşil Mağazalarında Yeşil Club, Yeşil, Cat, Harley Davidson, Hush Puppies, Crocs, Merrell, Wolverine, Camel Active, Land Rover, Ed Hardy, Softinos, Fly London, Dr. Martens, Adidas, Nike, Puma ve Converse markalı ürünler yer almaktadır. Mağaza metrekareleri 60 ile 1200 m2 arasında değişmektedir.
Her yaş grubuna hitap eden Yeşil konseptli mağazalarda geniş koleksiyonlar, dünyaca ünlü markalar, 365 gün uygun fiyat politikası ile tüketici ile buluşturulmaktadır. Yeşil Value Store konseptli mağazalarda, Yeşil ve diğer tüm markaların seri sonu ürünleri %20 ilâ %30 daha düşük fiyatlarla satılmaktadır. Camel Active konsept mağazalarında ise Camel Active markalı ayakkabı ve tekstil ürünleri satılmaktadır.
Yeşil Kundura, Türkiye’de ayakgiyim alanında faaliyet gösteren firmalar arasında en geniş bayi ağına sahip olan firmalardan biridir. 15 yıldır aktif olan bayi ağı ile 51 şehirde 130’un üstünde iş ortağı ile birlikte çalışılmaktadır.
Bayilik başvuruları toptan satış departmanı tarafından aşağıdaki kriterler doğrultusunda büyük bir titizlikle değerlendirilir.
-Başvuru yapılan şehirdeki mevcut bayi sayısı ve şehrin kapasitesi
-Mağazanın yeri
-Mağazanın mevcut ve potansiyel satış performansı
-Müşteri profili
-Mağazada satılan diğer markalar
-Mağaza sahibinin ticari sicili
Yeşil Kundura Bayilik başvuruları için irtibat bilgileri:
İletişim : İlker Eradaş
Tel :(+90 212 414 06 86)
Fax :(+90 212 483 52 76)
ilker.eradas@yesil.com.tr
Yeşil Kundura ile ilgili anahtar kelimeler:
Yeşil Kundura, Yeşil Kundura Bayiliği Almak, Ayakkabı Bayilik,




morfikirler.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar