22 Aralık 2011 Perşembe

2012 Türk Antivirüs özellikleri ve kurulumu

. 22 Aralık 2011 Perşembe

Türk Yazılımcıları ve mühendisleri tarafından geliştirilmiş ilk olarak 2009′da kurulup ve 2012′ de büyük çıkış gösteren Türk Antivirüs V12 Sürümü ile kullanıcıların karşısına 1 ocak 2012 tarihlerinde yayınlamayı planlamaktadır.
Türk Antivirüs’ün diğer antivirüs yazılımlarına oranla farkları nelerdir diye düşünürsek ;
Türk Antivirüs sistemi yormamakla birlikte bilgisayarınız ile stabil ölçüde çalışmakta arka planda çalışıp bilgisayar’da çalışma esnasında kullanıcıları rahatsız etmeden güvenlik kalkanı oluşturmaktadır

Türk Antivirüs , bireysel paketinde ebeveynler için web güvenliğide sağlamaktadır. Pornografik yayın yapan sitelerden popup reklamlarında iframe ile virüs bulaştırmayı hedefleyen sitelerden uzaklaştırarak hem ebeveynleri hemde bilgisayarınızı korumaktadır .
Geliştirilmiş Anti Spyware desteği ile kullanıcıların şüphelendiği dosya formatı farketmeksizin karantina dosyasına atabilmektedir. Dilerse tekrar düzeltebilir.



Sistemi Düzelt özelliği geliştirilmiş akabinde bilgisayrda mevcut olan windows işletim sistemi’nin rahatlamasını ve gereksiz dosyaların temizlenmesinde yararlı olacaktır.
Türk Antivirüs ilk betası’nın yayınladığından buyana 54 bin tekil kişi indirmele birlikte google arama sonuçlarında yaklaşık olarak 160 sayfa olarak Türk Antivirüs projesi indexlenmiş durumda.
Türk Antivirüs , Antivirüs ve birçok yanında ek olarak verilecek yazılımları ile daha güçlü bir konuma geleceği aşikardır.
Türk Antivirüs’ün güçlü sponsorları ile Türkiye’de bir ilki geliştirilerek yenilikçi bir proje ile devam edeceğe benziyor…

Detaylı bilgi için : http://www.turkantivirus.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar