22 Aralık 2011 Perşembe

Bugün (22 Aralık) Dünya Orgazm Günü !

. 22 Aralık 2011 Perşembe

ABD'li iki barış gönüllüsü 22 Aralık'ı "Dünya Orgazm Günü" ilan etti. 22 Aralık günü boyunca istediğiniz zaman katkıda bulunabilirmişiz. Sonuçlar da 'Global Bilinç Projesi' tarafından ölçülecekmiş.

Bundan bir yıl önce, Amerikalı iki barış gönüllüsü Donna Sheehan (76) ve Paul Reffell (55) savaşları durdurmak için bir adım atmaya karar verdi. İkili, insanlığı, "22 Aralık'ta herkesin evde kalıp seks yapmasını ve barış için orgazm olmaya" çağırdı.

Üzerinden bir yıl geçen bu çağrının yıldönümü artık "Dünya Orgazm Günü" olarak kutlanıyor. Seksüel enerjinin doğru şekilde harcanmamasının insanları daha çok saldırgan ve savaş yanlısı yaptığı görüşünden yola çıkan ikili, "Meditasyon gibi, orgazmla birlikte insan büyük bir barış ve huzur duygusu yaşar" iddiasında.

1968e damgasını vuran ve Vietnam Savaşına karşı hippilerin yaşam sloganı olan "Savaşma, seviş !" felsefesinin devamı olan gün, 2000li yılların değişen sorunlarına uyum sağlayacak şekilde düzenlenmiş.




Dünya Orgazm Gününün Türkiye'de de bazı etkinliklerle kutlanması bekleniyor. Bir ilaç firması İstanbul'da benzin istasyonlarında yakıt alanlara cinsel gücü arttıracak (?) ilaç dağıtacak.


Kaynak: http://www.worldorgasmday.com/
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar