9 Aralık 2011 Cuma

Gül Reçeli Tarifi Nasıl Yapılır Malzemeleri Hazırlanışı

. 9 Aralık 2011 Cuma

Yapılışı:
Gül yaprakları iyice yıkayın. Bir kavanoza 1 kat gül yaprağı, 1 kat şeker şeklinde sıralayın. Şekerin artanını bir kenara ayırın. Kavanozun üstüne bir adet limonun suyunu sıkın. Kapağını sıkıca kapatın ve bu vaziyette 2 gün bekletin
2 gün sonra kavanozu açın. Gül yapraklarını içinden alın. Tencereye 2 bardak su koyun ve şekerin geri kalanı kaynatılır. Gül yapraklarını içine ilave edin. Koyulaşınca ateşten indirip soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra kavanozlara alın.

Gerekli Malzemeler

150 gr gül yaprağı
5 bardak toz şeker
1 limon
2 bardak su
1 tutam fesleğen







 
uzmanportal.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar