12 Ocak 2012 Perşembe

Arçelik Fabrikası İşçi Personel Eleman Alımı 2012 İş Başvurusu

. 12 Ocak 2012 Perşembe

Arçelik işçi alımı 2012 konusu, çalışmak isteyen işsiz pek çok takipçimizi ilgilendirmektedir. Arçelik 2011 yılında yaptığı personel alımlarıyla bir çok vatandaşımıza iş imkanı sunmuştur. Arçelik 1955 yılında hizmet vermeye başlamıştır ve kurduğu günden beri büyüyerek faaliyetlerine devam etmektedir.

Arçelik’ in 2012 yılı işçi alımıyla ilgili ilanları gelecek günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Eğer sizde Arçelik bünyesinde çalışan bir eleman olmak istiyorsanız, sitemizi takip ederek yayınlanan ilanlardan size uygun olanlara başvurularınızı yapabilirsiniz.
Arçelik insan kaynakları alacağı personelleri seçerken bazı kriterlere dikkat etmektedir. Arçelik işçiye ihtiyaç duyduğu alanlara insan kaynakları yönetmeliğinde bulunan şartlara göre alım yapmaktadır. Arçelik’ e iş başvurusu yapmak isteyen adaylar kurumun websitesini ziyaret ederek gerekli bilgilere oradan ulaşabilirler. Arçelik’ in resmi sitesinde bulunan iş başvuru formunu doldurduktan sonra gerekli belgeleri tamamlayarak başvurularınızı yapabilirsiniz.



iscipersonel.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


2 yorum:

Anonymous dedi ki...

arcelik buyuk bır fab kadır şüpesiz bir cok ınsanın işçisi olabılmek ıcın oranın calısanı olmak ıstedıklerıdır benden omlardan bır tanesıyım kurmunuz da enyakın dönem yer almak ıstıyorum bana bır sans vrerılırse bundan cok memnun olurum umarım bu doldugum karsılıgını bulacaktır kurumunuza kazandırıp maksadıyla bu kurumunaza basvurmus bulunmaktayıy

şeyhmus ekinci dedi ki...

nıtekım kendıme herkes gıbı guvenım vardır konumu ıtıbarıyla bu ısın ustesınden gelırım tlf 05457174721

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar