12 Ocak 2012 Perşembe

Unilever Türkiye işçi personel eleman alımı 2012 iş başvurusu

. 12 Ocak 2012 Perşembe

Mavi Yaka / Türkçe Form Başvuruları
Unilever'deki pozisyonların büyük çoğunluğu iyi derecede İngilizce bilgisi gerektirir. Türkçe Başvuru Formu temel seviyede İngilizce bilgisine sahip adayların doldurması gereken formdur.

Bu pozisyonların alımları aşağıdaki aşamalardan oluşur:

1.Telefon mülakatı
2.Mülakat(lar)
Mavi Yaka / Türkçe Form başvurularıyla ilgili hatırlatmalar
Unilever'de aranan mavi yaka ve temel İngilizce bilgisi yeterli olan diğer pozisyonlara kariyer sayfasından ulaşabilirsiniz. Başvurunuzun değerlendirmeye alınabilmesi için, ilgili açık pozisyona başvurmanız gerekir. İlgilendiğiniz açık bir pozisyon yok ise profil oluşturduktan sonra da kariyer sayfasından açık pozisyonları takip edebilirsiniz.

Başvuru formunuzu seçerken, işe alım sayfasında bulunan form açıklamalarındaki toplam iş tecrübesi, İngilizce bilgisi vb açıklamaları dikkate alarak başvurunuzu yapınız.




Mavi yaka ve Türkçe başvuru formlarında yetkinlik bazlı soruların cevaplandırılması gerekli değildir. Doldurulması zorunlu alanlar form içinde * işaretiyle belirlenmiştir.

Mavi yaka ve Türkçe başvuru formlarında taslak olarak kaydetme opsiyonu yoktur. Formunuzu bir kerede doldurup göndermeniz gerekir.Bu nedenle form doldurmak için yeterli zamanınız olduğundan emin olunuz. Formu doldururken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız Unilever PeopleLink'den destek alabilirsiniz:
E-posta: peoplelinktr@accenture.com
Telefon: 0216 625 14 77



Formu doldurmak için yeterli zamanınız yoksa zorunlu alanları doldurup sonrasında formunuzu güncelleyebilirsiniz.

Bu pozisyonlar için telefon mülakatı gerçekleştirilir. Telefon mülakatı, yapılan ilk ön elemeden sonra uygun bulunan adaylarla gerçekleştirilecektir.

İlana gelen başvurulara ek kaynak yaratılmak istendiğinde - ki bu durum çok nadir olacaktır - İşe alım uzmanımız size e-posta göndererek profilinize uygun bulduğu ilanına başvurmak isteyip istemediğinizi sorabilir. Bu nedenle formu doldururken güncel e-posta adresinizi yazdığınızdan emin olunuz.

Formun içinde sadece tek bir departman tercihi yapabilirsiniz.Birden fazla boş pozisyona başvurabilirsiniz. Başvurduğunuzda, geçmiş deneyim ve tecrübenizle beraber formunuz içinde yaptığınız departman tercihi önemli bir değerlendirme kriteri olacaktır.

Başvurularınızın değerlendirilmeye alınabilmesi için sistemde form doldurup profilinizi oluşturduktan sonra açık pozisyonları takip etmeniz ve size uygun pozisyonlara başvuruda bulunmanız gerekir.



unilever.com.tr
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar