12 Ocak 2012 Perşembe

Er-Bakır işçi personel eleman alımı 2012 iş başvurusu

. 12 Ocak 2012 Perşembe



İnsan Kaynakları Politikalarımız

• Kurum Kültürünü Vizyona Uygun Geliştirmek
• Doğru İnsanın Doğru İşte Çalışmasını Sağlamak
• Motive olmuş, Sadık Çalışanlar Yaratmak ve Sürekliliği Sağlamak
• Açık ve Etkin İletişim Ortamı Yaratmak
• İşgücü Planlamasında Aktif ve Etkin Rol Oynamak

Çalışan Bilgileri
Mavi Yaka Çalışan Sayısı : 568
Beyaz Yaka Çalışan Sayısı : 152
Erkek Çalışan Sayısı : 693
Bayan Çalışan Sayısı : 27
Doktoralı çalışan sayısı : 1
Doktora Öğrencisi Çalışan Sayısı:2
Yüksek Lisans Mezunu Çalışan Sayısı : 10
Yüksek Lisans Öğrencisi Çalışan Sayısı: 7
Lisans Mezunu Çalışan Sayısı : 89
Meslek Yüksek Okulu Mezunu Çalışan Sayısı : 82
İlköğretim Mezunu Çalışan Sayısı : 53
Lise Mezunu Çalışan Sayısı : 45
Endüstri Meslek Lisesi Mezunu Çalışan Sayısı : 431
Çalışma Şartları
Üretim hatlarındaki tüm operatör ve vardiya amirleri ile temizlik ve yemekhane personelimiz vardiyalı olarak çalışmaktadır.

Er-Bakır’ da vardiyalı çalışma haftada 6 gün olmak üzere
07:30 – 15.30
15.30 – 23.30
23.30 – 07.30 saatleri arasındadır.
Diğer çalışanlarımız ise haftada 5 gün olmak üzere 08:30 – 18:30 saatleri arasında çalışmaktadır.

Beyaz yaka çalışanların yıllık performans değerlendirme görüşmeleri hem bire bir görüşme hem de “Geliştirme Merkezi” inde yapılan simülasyon ve mülakat sonuçlarına göre belirlenmektedir. Performans değerlendirme görüşmeleri sonrası elde edilen bilgiler kişisel gelişim eğitimlerinin belirlenmesinde ve kariyer gelişiminde kullanılmaktadır.

Olanaklar
Ücret artışı yılda bir defa olmak üzere takvim yılı başlangıcında yapılmaktadır. Ücret artışında Beyaz Yaka çalışanlarımız için HAY GROUP, Mavi Yaka çalışanlarımız için ise MİDS ücret yönetim sistemleri uygulanmaktadır.
Kuruluşumuzda çalışanlara yasal zorunluluk şartları asgari olmak üzere çeşitli ek menfaatler sağlanmaktadır. Sağladığımız maddi ve ayni olanakların miktarı ve çeşitliliği her yıl gözden geçirilerek günün koşullarına göre düzenlenmekte ve tüm çalışanlarımıza e-ortam, pano, konuşma, vb. kanallarla duyurulmaktadır.

Ayrıca çalışanlarımızın kişisel gelişimi için gerekli ortam sağlanmaktadır (Örneğin; Bireysel gelişim için eğitimler, konferanslara katılımlar, yabancı dil geliştirme programlarına katılımlarının desteklenmesi, yüksek lisans, doktora, vb.)


İşe Alım Süreci

Mavi Yaka İşe Alım Süreci;
İş başvurusunun kabulü ile başlar, İnsan Kaynakları uzmanlarının yaptığı mülakat ve Yetenek testlerinin uygulanması ile devam eder. İK uzmanlarından sonra teknik mülakat için İlgili bölüm yöneticileri ile görüşme sonucu işe kabul edilmesi planlanan adayların referans araştırmaları yapılır.
Daha sonra ücret teklifi yapılır ve kabul eden adaylarımız işyeri hekimlerimiz tarafından detaylı sağlık kontrollerinden geçirilir. İşyeri hekimlerimiz tarafından çalışmasına olur verilen adaylarımızın yasal işe girişleri yapılır ve çalışacağı bölüme göre belirlenen oryantasyon programının uygulanması ile sona erer.

Fotoğrafsız başvurular kabul edilmemektedir.

Beyaz Yaka İşe Alım Süreci;
Başvuruların internet ortamından kabul edilmesi ile süreç başlar, uygun görülen adaylar ile insan kaynakları görüşme süreci başlar ve yetkinlik bazlı mülakat uygulanır. Daha sonra gerek görülen adaylara İngilizce bilgi seviyesi tespit edilir ve gerektiğinde İngilizce mülakat yapılır.
Davranış testleri uygulanan ve pozisyona uygun olduğunu düşündüğümüz adaylarımız ile teknik mülakat yapılmak üzere işyerimize davet edilir. Teknik mülakatlar gerekli olması durumunda panel şeklinde de uygulanmaktadır.
Bu aşamaları geçen adaylarımız ile işe kabul edilmesi planlanan adayların referans araştırmaları yapılır.
Daha sonra ücret teklifi yapılır ve kabul eden adaylarımız işyeri hekimlerimiz tarafından detaylı sağlık kontrollerinden geçirilir. İşyeri hekimlerimiz tarafından çalışmasına olur verilen adaylarımızın yasal işe girişleri yapılır ve çalışacağı bölüme göre belirlenen oryantasyon programının uygulanması ile sona erer.

Fotoğrafsız başvurular kabul edilmemektedir.

Eğitim

Eğitim performans değerlendirme sonuçlarına göre İnsan Kaynakları Departmanı, çalışan ya da amiri tarafından önerilmektedir. Yetkinlik açığının giderilmesi ile ilgili eğitimler ise geliştirme merkezi uygulamaları sonucunda ortaya çıkmaktadır. Eğitimler eğitim sözlüğünden belirlenmektedir. Yılda iki dönem şeklinde planlanmaktadır. Eğitimler iç ve dış eğitimler olarak ikiye ayrılmaktadır. Eğitmenler şirket içinden ve dışından gelmektedir. Şirket dışından karşılanan eğitimler yurt içi veya yurt dışı eğitim ve danışmanlık şirketleri aracılığı ile yapılmaktadır. Ayrıca e-öğrenme aracılığı ile de eğitim ihtiyaçlarımız karşılanmaktadır

İŞ BAŞVURU FORMU

erbakir.com.tr
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar