22 Mart 2012 Perşembe

2012 Defacto Part Time Personel Eleman İşçi Alımı İş Başvurusu

. 22 Mart 2012 Perşembe

Defacto iş başvurusu, Defacto personel alımı, Defacto eleman alımı, Defacto iş ilanları 2012 yılı için hazırladık sayfamızı. Defactoda çalışmak için gerekli nitelikler ve iş başvuru adresi şöyle:


Akdeniz ateşiyle yola koyulan defacto full time çalışanlar için 800 TL, part time çalışanlar için 450 TL maaş teklif ediyor.Bu fırsatı değerlendirmek ister misiniz?Değerlendirmek istiyorsanız başvurunuzu şimdiden yapmanızı tavsiye ederim.




DeFacto’nun başarısının arkasında insan Kaynaklarına verilen değer yatmaktadır DeFacto, insan gücüne yapacağı yatırımın, dünya markası olma yolunda ilerleyen DeFacto’yu yaratmada en büyük paya sahip olduğunun bilincindedir. Çalışkan, yardımlaşan, gelişime ve değişime açık personelin azmi, başarısı ve yaratıcılığı enerji kaynağımızdır. DeFacto personeli stratejileri paylaşır ve işinin lideridir.
Amacımız bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlerken, çalışmalarımıza eğitim ve teknoloji desteği sağlayarak, içindeki enerji ve yeteneği ortaya çıkarmaktır. DeFacto, kariyerinde gelişmeyi, uluslararası bir kimlik edinmeyi hedefleyen yetenekli ve yaratıcı personeliyle daha büyük hedeflere ulaşacaktır.

Defacto İş Başvurusu için Tıklayın



memurlarilan.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar