22 Mart 2012 Perşembe

2012 Electro World Personel İşçi Alımı İş Başvurusu Şartları

. 22 Mart 2012 Perşembe

Electro World Personel Alımı, Electro World İş Başvurusu 2012 konusu hakkında yazı. Teknoloji,bilişimve elektronik eşya alanında çalışmak isteyen ziyaretçilerimizi ilgilendirmektedir.Teknoloji dünyasının dev ismi Electro World’te çalışma fırsatı.




Electro World beyaz eşyadan bilgisayar yazılım ve donanım ürünlerine, mutfak ekipmanlarından telekominikasyon ürünlerine pek çok kategoride geniş ürün yelpazesi ve marka çeşitliliği sunan, bugün 9 il 20 satış mağazası ve 50.000M2 satış alanı ile müşterilerine en iyi hizmeti sağlamaya çalışmaktadır.

Yüzlerce çalışanı ve her yıl yapmış olduğu personel alımlarıyla büyümesini sürdüren Electro World mağazalarında her zaman size uygun bir iş bulmak çok da zor olmayacaktır. Ağustos 2011 itibariyle başta raporlama uzmanı, kasa sorumlusu, satış danışmanı, depo personeli, Tv ürün müdürü olmak üzere yaklaşık 30 pozisyonda personel ihtiyacı bulunan Electro World ayrıca özellikler yaz aylarında part time çalışmak isteyenlere ya da eğitimine devam eden öğrencilere staj imkanları yaratarak gençlerimizin iş yaşamına atılmalarında etkin rol oynamaktadır.

İş başvurularını kariyer.net üzerinden alan Electro World yapılan başvurular İnsan Kaynakları tarafından değerlendirilerek boş pozisyonlarda şartları uygun olan adaylarla mülakat yapılmakta ve bu süreçleri olumlu olan adaylara iş teklifi verilmektedir.

Siz de hizmet ağı geniş ve Türkiye genelinde yayılan mağazalarıyla büyümesini sürdüren Electro World mağazalarının bir ferdi olmak istiyorsanız kurumun kariyer.net sayfalarındaki iş başvurularına online giriş yaparak cv bırakabilirsiniz.



memurlarilan
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar