16 Mart 2012 Cuma

2012 Sabancı Holding Personel Eleman İşçi Alımı Başvuru Şartları

. 16 Mart 2012 Cuma


Sabancı personel alımı 2012 konusu, eğitim, otomotiv, bankacılık, enerji, çimento, gıda, elektronik, finans ve sanayi gibi bir çok alanda çalışmak isteyenleri ilgilendirmektedir. 1967 yılında Hacı Ömer Sabancı adı altında kurulmuştur. Sabancı Holding, 2011 yılında pek çok personel alımı yapmıştır. Yaptığı alımlarla da işsiz vatandaşlarımıza iş imkanı sunmuştur. Birçok sanayi dalında geniş bir yelpazede çalışma gösteren firma, kurulduğu günden itibaren büyüyerek faaliyetlerine devam etmektedir.

Sabancı’nın, 2012 yılı personel alımıyla ilgili ilanları önümüzdeki günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Eğer sizde, Türkiye ve dünya da sektörünün önemli firmalarından biri olan Sabancı Holding bünyesinde çalışan bir personel olmak istiyorsanız, sitemizi takip ederek yayınlanan ilanlara başvurularınızı yapabilirsiniz.

Sabancı insan kaynakları, başvuruda bulunan adayları, değer yaratma yönleri ve doğru işe doğru insan ilkesiyle seçmektedir. Firma bünyesinde çalışmak isteyenler; başvuru şartları ve işe alım süreçleri gibi detaylar hakkında bilgileri kurumun resmi sitesinde bulabilirsiniz. Sabancı Holding’ e iş başvurusu yapmak için, web sitesinde yer alan başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir



personelmemur
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar