16 Mart 2012 Cuma

2012 TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) Personel Eleman Memur Alımı Başvuru

. 16 Mart 2012 Cuma


Türk Silahlı Kuvvetleri personel alımı 2012 konusu, askeri alanda çalışmak isteyen takipçilerimizi ilgilendirmektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri 2011 yılında mühendis, sözleşmeli personel, memur gibi pek çok alanda alım yapmıştır. Yaptığı alımlarla da işsiz vatandaşlarımıza iş umudu olmuştur.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 2012 yılı personel alımlarıyla ilgileri ilanları gelecek günlerde sitemizde bulabilirsiniz. Eğer sizde bu sektörde çalışmak istiyorsanız, Tsk’ nın bünyesinde çalışan bir personel olmak istiyorsanız, sitemizi takip ederek size uygun olan ilanlara başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Türk Silahlı Kuvvetleri personellerini bazı kriterlere göre seçmektedir. Başvuruda bulunacak adayın öncelikle KPSS’ ye girmiş olması gerekmektedir. KPSS’ den belli bir puan almış olmakta kriterler arasındadır. Tsk alacağı personelleri mülakata tabi tutmaktadır. Mülakatı başarıyla geçen adaylar kurumun websitesinden duyurulmaktadır.

Türk Silahlı Kuvvetlerine iş başvurusu yapmak için kurumun resmi websitesindeki başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Sitede başvuru şartları, aranan nitelikler, başvuruda istenen belgeler gibi bütün detayları bulabilirsiniz. İnceleyerek belgeleri tamamladıktan sonra gerekli yerlere başvurularınızı yapabilirsiniz.


personelmemur
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar