23 Mart 2012 Cuma

Beşiktaş Başkan Adayı Aydoğan Cevahir Kimdir Ne İş Yapar ?

. 23 Mart 2012 Cuma



Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi adayı Aydoğan Cevahir, Sarıyer Haber’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarıyer’in ligi dördüncü sırada bitirip, Balkan Şampiyonu olduğu sezonda Sarıyer Kulübünde As Başkanlık görevinde bulunan Sarıyerli İşadamı Aydoğan Cevahir, Sarıyer’in yeniden efsane yıllarına dönmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Sarıyer’in efsanevi genel kaptanı ve Sarıyer Haber Spor Sorumlusu Eyüp Odabaşı ile görüşen Cevahir, bu görüşmeyle ilgili olarak, “Eyüp Odabaşı ile Sarıyer kulübü için yıllar önce çok mesai harcadık. Geçtiğimiz günlerde kendisi ile yaptığımız görüşmede Sarıyer’in yeniden o günlere dönme ihtimalinin çok da uzak olmadığının altını çizdik” dedi.

Sarıyer’deki Amatör Spor kulüpleri ile ilgili de çok özel projeleri olan Cevahir, şunları söyledi. “Sarıyer’e çok özel projelerle hizmete hazırız. Sarıyer kulübünün yanı sıra, adeta atıl duruma terk edilmiş olan Amatör spor kulüplerini yeniden canlandırmayı hedefliyoruz. Örneğin tarihe adını yazdırmış olan bir Tarabyaspor şu an atıl durumda. Bunun gibi birçok amatör takımımız var Sarıyer’de ve hepsine imkanlar tanıyacak projelerimiz var.

Projelerimiz sadece Sporla sınırlı değil tabii. Önümüzdeki günlerde daha geniş şekilde açıklayacağımız özellikle sağlık ve eğitimle ilgili önemli projelerle geliyoruz. Mesela bir özürlüler hastanesi olacak Sarıyer’de. Bunun gibi çok özel projelerimizin tüm detaylarını önümüzdeki günlerde konuşacağız sizlerle.”

Aydoğan Cevahir Kimdir?

1961 İstanbul doğumludur. İlkokulu İstinye Recaizede Ekrem İlkokulu, orta ve lise öğrenimini Baltalimanı Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nde tamamladıktan sonra İngiltere’de International University of Business Administration bölümünden mezun olmuştur.

İnşaat ve Turizm sektöründe faaliyet gösteren şirketinde, şirket ortağı olarak iş hayatına devam etmektedir.

Sosyal ilişki ve faaliyetlerine önem verdiği için sırasıyla; Yeniköy Spor Kulübü Başkanlığı, Sarıyer Spor Kulübü Asbaşkanlığı, Feriköy Spor Kulübü 2. Başkanlığı, Alibeyköy Spor Klubü Başkanlığı, Kireçburnu Spor Kulübü Başkanlığı ve Tarabya Spor Kulübü Başkanlığı bulunmuştur.

Beşiktaşlılar Cemiyeti Başkan Yardımcılığı, Karadeniz Sanayici İş Adamları Derneği Kuruculuğu ve Yönetim Kurulu Üyeliği (KASİAD), Herkes İçin Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Asrın Beşiktaşlılar Derneği Asbaşkanlığı, Karadeniz Vakfı Üyeliği, Çamlıca Güreş ve İhtisas Üyeliği, Darüşşafaka Spor Kulübü Üyeliği, İstanbul Tenis Kulübü Üyeliği, Çaykara Cemiyeti Üyeliği, Fatih Çevre Vakfı Kuruculuğu ve Üyeliği, BJK Spor Kulübü Divan Kurulu Üyeliği ve Şişli Polis Hizmetlerini Geliştirme Destekleme Derneği Üyeliği bulunmaktadır.

Ak Parti’nin kuruluş aşamasında üye oldu. Kurulduğundan beri Ak Parti çatısı altında hizmet vermeye devam ediyor.

Sarıyer’de İstinye, Yeniköy ve Kireçburnu’ndan sonra 16 yıldır da Tarabya’da oturmaktadır.

Evli ve 3 çocuk babası olan Cevahir ileri derecede İngilizce ve Arapça bilmektedir.



internetbudur
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar