19 Nisan 2012 Perşembe

Yeni Kasnakta Boncuk İşleme Örnekleri Modelleri

. 19 Nisan 2012 Perşembe

Enli çember ile yapılan kasnak işi eskilerde yoğun olarak yapılıyordu. Şimdilerde ise pek tercih edilmiyor. Fakat boncuklu olunca hanımların ilgisini çekmiyor değil. Kasnakta boncuk işleme hem eğlenceli hem de çok pratik. Sizler de keyifle çalışıp iyi işler çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bir kasnak almak.

Sevgili hanımlar; bugün sizler için kasnakta boncuk işleme örneklerini araştırdık. Göze çarpan modelleri de siteye ekedik. Öncelikle kasnak işinin incelik istediğini söylemek isterim. Dikkat gerektiren bir el sanatıdır. Enli çember yardımıyla yapılır. Üzerine delikli kumaşlar gerdirilerek yapılan kasnak işi çok da eğlenceli bir el sanatıdır. Çeyizleriniz için sizler de kasnak işi boncuklardan salon takımları yapabilirsiniz. Çok farklı duran bu modeller şimdilerde hazır satılıyor. Kendiniz yapmak isterseniz yapımı çok kolay. Sadece dikkat isteyen bir iş. Sevgili hanımlar kasnakta boncuk işleme örneklerinden beğendiğinizi seçip sizler de şık salon takımları yapabilirsiniz.

Değerli ziyaretçilerimiz; Kasnak işi eski bir tarihe dayanıyor. Şimdilerde hazır bulunuyor. Kasnaktan yapılan salon takımlarını hazır olarak alma şansınız var. Tabi siz ben kendim yapmak istiyorum diyorsanız sizler için eklemiş olduğum modellere göz atabilirsiniz. İşte 2012 kasnakta boncuk işleme modelleri..

kasnakta boncuk işleme örnekleri

Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


1 yorum:

Unknown dedi ki...

istanbul fatihde moda evimizde veya evinde kasnak işlemecisi aranmaktadır. not: sıvama boncuk,sarma v.s gelinlikte ve abiyede uygulanmak üzere . detaylı bilgi için irtibat tel: 2126219052

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar