10 Mayıs 2012 Perşembe

Anlatımlı Babet Türü Patik Örgü Yapılışı - Modelleri 2012

. 10 Mayıs 2012 Perşembe

İki Şiş İle Babet patik Nasıl Örülür?
Sorusuna başka bir cevap olarak da, farklı bir model ile yayınlıyacağımız babet patik örneğini çok seveceksiniz.Yapan ellere ellere sağlık diyor ve detaylı açıklamasına geçiyoruz.Öncelikle şişimizi ve patiğimizi hangi renk iplerle örmek istiyorsak, onun seçimini yapıyoruz ilk evvela. Aslında evde kalmış artık iplerinizdsen de faydalanabileceğiniz şık bir babet patik örneği.Neyse siz nasıl yapıcağınızı hangi ipleri kullanmak istediğinize kendiniz karar verirsiniz.
patik örnekleri yapılışı, anlatımlı patikler, patik örnekleri yeni, patik modelleri yapılışı,
Değişik ve orjinal fikirler üreteceğinizden kuşkumuz yok.Ama yinede bize soracak olursanız,Kalmış ipleri değerlendirin deriz.Hem örgü sepetinizde yer açılıcak hemde;”bu kadar artık ipim var ne yapsam acaba?” sorusundan kurtulucaksınız.
patik örnekleri yapılışı, anlatımlı patikler, patik örnekleri yeni, patik modelleri yapılışı,
Anlatımlı babet patik:Öncelikle şişimize attığımız 18 ilmekle tabanı başlayın.Tabanınızın yarısına gelince(benimki 25 sıra oldu)sağ tabanı sağ kısımdan sol tabanı ise sol kısımdan olmak üzere 2 sırada 1 toplam 3 ilmek arttırın.Taban kısmı tamamlanmaya yakın iki kenardan 2 kez 3er ilmek birden kesin.Kalan ilmekleri düz keserek parçayı bitirin.
patik örnekleri yapılışı, anlatımlı patikler, patik örnekleri yeni, patik modelleri yapılışı,
Patiğin üst kısmı için:118 ilmekle 2,5 parmak kadar örün.Son sırada ortalayıp44 örüp 3 ilmek bir alın.Ortadaki 30 ilmeği 10 ilmeğe indirene kadar 3 erli kesin.(toplam 10 kez) üç sıra haroşa örgü ile tamamlayın ve kesin.Üst parçayı düzgün bir şekilde alt tabanla birleştirin.Çiçeğinizi ve ilikli bandınızı örerek tamamlayın.


orgudantelmoda
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar