10 Mayıs 2012 Perşembe

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman süper final şampiyonluk maçı 11'ini belirledi

. 10 Mayıs 2012 Perşembe


Aykut Kocaman derbi 11'ini belirledi

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman Süper Final'de sahaya süreceği onbiri belirledi.

Kocaman Trabzonspor maçının onbirinden sadece Dia-Mehmet Topuz değişikliğini yapmaya karar verirken, maça yetişmeleri halinde Alex ve Sow'u kulübede tutacağı öğrenildi.


Rakibin sahaya beşli orta saha kurgusu ile çıkabileceğini öngören Aykut Kocaman'ın, 2.bölgeyi kalabalık tutarak maçtaki top hakimiyetini lehlerine çevirmeyi planladığı gelen haberler arasında.


Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Galatasaray'ın maç kasetlerini izleyen Kocaman'ın, rakip defansın ofansif alandaki etkinliğini de hesaba kattığı ve Hakan Balta-Eboue ikilisinin ileri çıkmasını engellemek için bu oyunculara özel baskı uygulatmayı düşündüğü belirtildi.


Fenerbahçe Trabzonspor karşısına şu 11 ile çıkmıştı:


Volkan, Ziegler, Bekir, Emre, Yobo, Stoch, Bienvenu, Cristian, Selçuk, Gökhan, Dia


Fenerbahçe'de derbi maçının hazırlıkları da sürerken antrenmanlarda oyuncuların son derece neşeli ve moralli oldukları gözleniyor.Samandıra Can Bartu Tesislerine hafta boyunca çıkarma yapan Fenerbahçe yönetimi de biran olsun futbolcuları yalnız bırakmıyor.


Yönetim,taraftarlara da çağrıda bulunarak final maçında takımın sonuna kadar yanında olmaları ve top rakibin ayağına geldiğinde büyükbir psikolojik baskı uygulamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.


Bu arada bugün satışa çıkan derbi maçın biletleri kısa sürede tükenirken,bilet bulamayan taraftarlar satıcı firmaya tepki gösterdiler.

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/05/10/aykut-kocaman-derbi-11ini-belirledi

Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar