3 Temmuz 2012 Salı

En Yeni Bellona Yatak Odası Takımları 2012 2013

. 3 Temmuz 2012 Salı


Yatak odası takımı modellerini kime sorsanız hiç şüphesiz ki çoğunlukla alacağınız cevap tabiiki bellona diyeceklerdir. Çünkü Bellona mobilya markası kalitesi ve fiyatıyla oldukça fazla adından söz ettirmiştir ve herkesin çok yakından bilip tanıdığı tercih ettiği ünlü bir marka haline gelmiştir. Bellona yatak odası modelleri son yıllarda her eve girmeyi başarmıştır. Eğer ki sizlerde yatak odası takımlarınızı yenilemeyi düşünüyorsanız yada ilk defa bir yatak odası sahibi olacaksanız çok iyi düşünüp çok iyi bir karar vermeniz sizi ilerki zamanlarda sürprizler yaşamanızı engeller. Çünkü bu tür dayanıklı mobilya ürünleri bir defa alınır ve çok uzun yıllar kullanabilirsiniz. Uzun yıllar sorunsuz bir şekilde yatak odalarınızı kullanmak rahat ve huzur bulmak istiyorsanız işte sizlere 2011 - 2012 yılının en moda en trend yatakodası takımları Bellonadan. Son yılların en çok beğenilen bellona markalı yatak odalarından en çok ilgi çeken ve en zarif olanları sizler için seçtik ve sayfamızda yer verdik umarız beğenirsiniz. Hoşunuza giden bellona yatak odalarını bellona mağazalarından bir çok ödeme kolaylığı seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.
Bellona yatak odası takımlarında siyah renk çok fazla karşımıza çıkmaktadır. Genellikle evlenecek olan çiftler yatak odaları bakarken siyah renk ağırlıklı modeller tercih etmektedir. Bu yatak odası takımında aynalı dolap ve makyaj yapmak için aynalı masa bulunmaktadır.
Eskilerden moda olan tasarımlar artık günümüzde de çok fazla moda olmaya başlamıştır. Ayaklı olan tasarımlar çoğu bayanın ilgisini çekmektedir. Bu modelde klasik başlıklı yatak ve bacaklı bir aynalı sehpa bulunmaktadır. Rengi ve tarzı ile farklı bir tasarımdır.
2012 yılının çok modern tasarımlarından bir tanesidir. Geniş yatak odası olanlar için kesinlikle tercih edilmesi gereken bir model olmaktadır. Baktığınızda yuvarlak yatak gibi gözüküyor ama kare bir yatak modeli olmaktadır. Kenarlarındaki kitap koyma detayları ise çok modern bir çizgiler taşımaktadır.
Bellona yatak odası takımları herkesin zevkine göre modeller taşımaktadır. Bu model de ise kahverengi ve gri renk uygulanmaktadır. Sürgülü kapaklı olan dolap modeli modern çizgiler taşımaktadır. Aynalı olan makyaj masası ile tamamlanan bir model olmaktadır.
Açık tonlardaki kahverengi yatak odası takımı modellerinden bir tane daha örnek sunmaktayız. Bu modelde kahverengi ile krem renk dekore edilmiştir. Yatak yanlarındaki komi dinlerin çekmeceleri krem renk ile dizayn edilmektedir.
Düz kahverengi tarsımlar isteyenler için sadelikten hoşlananlar için doğru bir tercih olmaktadır. Bu yatak odası modelinde ise beş katlı bir komedin bulunmaktadır. Aynalı olan dolap modeli yatak odasına çok yakışan bir model olmaktadır.
Siyah ve beyaz rengin kullanıldığı bir model olmaktadır. Yatak odası modellerinde en çok tercih edilen renkler arasında koyu modeller yer almaktadır. Aynalı makyaj masasında yuvarlak ayna kullanılmaktadır. Dolap kapakları ise aynalı olmaktadır.
Bellona yatak odası modellerinde bir çok farklı model bulunmaktadır. Bu model de de kahverengi ve bej rengi kullanılmaktadır. Bu modelde beş katlı bir komedin bulunmaktadır aynı zamanda iki komedin ve makyaj masası ve dolap bulunan komple bir takım olmaktadır.
Bellona yatak odası takımlarından kahverengi yatak odalarına çok fazla karşılaşmaktayız. Mat bir kahverengi ile dizayn edilen bu model beş katlı komedin ve aynalı makyaj masası ve iki aynalı dolap bulunmaktadır. Her şey dahil olduğu komple bir set olmaktadır.
Siyah ve kahverenginin birleştiği bir yatak odası modeli sunmaktayız. Yatak odası modelinde rafların aralarında siyah kullanılmaktadır. Bu yata odasında farklı olan dolap modelinin kapaklarının açık olmasıdır. Geniş yatak odası olanlar için doğru bir tercih olmaktadır.
Düz beyaz bir model sunmaktayız. Beyaz renk sadeliği ifade etmektedir. Açık renklerdeki modeller insanın içini açan renkler olmaktadır. Bu yatak odası modelinde dolap modelinde bir tane ayna bulunmaktadır. Aynı zamanda beş katlı komedin ve yatak yanarlında komedinler bulunmaktadır.
Düz kahverengi bir model daha sunmaktayız sizlere. Evlilik hazırlıkları yapan bayanlar kesinlikle bellona mağazalarına uğramalısınız ve beğendiğiniz yatak odası takımlarını bulabilirsiniz. Düz kahverenginden oluşan bu model komple bir yatak odası takımıdır.
Modern çizgiler taşıyan gerçekten çok hoş bir tasarım olmaktadır. Ayaklı yatak odaları temizlik konusundan da çok kolay temizlenir bir yatak odası takımıdır. Bu yatak odası takımının dolap modeli çok şık bir tasarım olmaktadır. Sürgülü dolap modeli ile çok modern durmaktadır.
Bellona yatak odası takımları modern ve farklı çizgiler ile kesinlikle göz alıcı güzelliklere sahip tasarımlar olmaktadır. Bütün detayların bulunduğu komple bir set olmaktayız. Beyaz ve siyah ağırlı olan bu model komple bir set olmaktadır.



yenimodelleri.com
Share this Article now on :
ARTIKEL YANG BERHUBUNGAN :


0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar